Säästöpakkaukset
Bulldog

Bulldog Sensitive Duo

Face Wash 150ml, Moisturiser 100ml
16,92 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Ikääntyvä
Ikääntyvä

Kuvaus

Tuote: C23822-23817

Bulldogin eksklusiivinen pakettitarjous. Sisältää kasvoveden ja kosteusvoiteen Bulldog Sensitive.

Sensitive Face Wash on kasvojen puhdistusaine, joka on kehitetty erityisesti heille, joilla on erittäin herkkä iho. Puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta. Tehokkaat luonnolliset ainesosat.
Käyttö: Käytä aamuin illoin kasvojen puhdistamiseen.

Bulldog Natural Grooming Sensitive Moisturizer on pehmentävä kosteusvoide; kehitetty erityisesti herkälle iholle. Se sisältää tehokkaita, aktiivisia ainesosia, jotka elvyttävät ja kosteuttavat ihoa. Imeytyy nopeasti ilman, että se tuntuu rasvaiselta tai tahmealta. Hellävaraiset eteeriset öljyt antavat raikkaan ja miellyttävän tuoksun.

Se sisältää vihreän teen uutteita, jotka on täynnä antioksidantteja, jotka suojaavat ihosoluja vapailta radikaaleilta. Hoitaa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Vihreäleväuute normalisoi ihon kosteuspitoisuutta, auttaa pitämään ihon elastisena ja vähentää juonteita. Konjac-mannaani on kasviuute, jolla on kosteuttavia ominaisuuksia. Herkälle ja normaalille iholle.

Käyttö: Käytä aamuin illoin puhdistuksen ja mahdollisen parranajon jälkeen. Pese kasvot ensin Bulldog Face Washilla ja mahdollisesti sen jälkeen parranajolla. Kuivaa iho pehmeällä pyyhkeellä ja hiero kosteusvoiteeseen.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.