Kampanjat ja hinnat

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme varmistat, että tiedät voimassa olevista kampanjoistamme ja tarjouksistamme ensimmäisten joukossa! Lähetämme sähköpostia monta kertaa viikossa voimassa olevista tarjouksistamme, uutuuksista valikoimassamme ja muista inspiroivista aiheista. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen seuraamalla uutiskirjeen lopussa olevia ohjeita.

Voimassa olevat kampanjat

Nordicfeel.fi:ltä löydät asiakkaanamme aina hyviä tarjouksia! Hyvä keino kaikkien tarjousten ja alennusten seuraamiseen on tilata uutiskirjeemme, jolloin rajoitetun ajan voimassa olevat kampanjamme eivät mene sivu suun. Lisäksi listaamme kaikki kampanjat sivulle voimassa olevat kampanjat.

Seuraa Nordicfeeliä sosiaalisessa mediassa

Tottakai löydät Nordicfeel.fi:n myös sosiaalisesta mediasta! Suurimmat kanavamme ovat Facebook ja Instagram mutta lisäksi olemme myös Twitterissä.

Hinnoittelustamme

Selvitämme ensin tuotteidemme suositellun jälleenmyyntihinnan tavarantoimittajiemme hintalistauksista. Jos tavarantoimittajalta ei löydy tätä tietoa, selvitämme kyseisen tuotteen suositushinnan ottamalla selvää suurien kosmetiikkaketjujen kuten Kicksin, Åhlensin ja Grand Parfymin hinnoista kyseiselle tuotteelle. Meille on tärkeää, että ilmoittamamme suositushinnat ovat aina ajan tasalla mutta hinnan- ja valuuttakurssien vaihtelusta johtuen voivat ilmoittamamme suositushinnat olla vanhentuneita. Jos huomaat tällaisen virheen koskien sivuillamme myytävää tuotetta, olemme erittäin kiitollisia jos voit ilmoittaa asiasta sähköpostitse osoitteeseen vinkit@nordicfeel.fi.

Hintamme sisältävät ALV:n 24 %. Tehtyjen tilausten hinnat voivat vaihdella ainoastaan Nordicfeelistä riippumattomista syistä kuten esimerkiksi verotusmuutoksista. Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin esimerkiksi hinnoissamme, erittelyissämme jne.

Minulla on kampanjakoodi, miten toimin?

Kirjoita kampanja- tai alennuskoodisi maksuvaiheessa sille varattuun kenttään.

Näin bonustasomme toimii!

Bonustasolla asiakkaamme voi hyödyntää todella hyviä tarjouksia! Kun olet tehnyt ostoksia tietyn summan verran, olet oikeutettu ostamaan bonustasomme tuotteita alennettuun hintaan. Lue lisää bonustasosta ja sen tuotteista sivun oikeasta yläkulmasta.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.