0 Ostoskori

VÄLIPÄIVÄALE JOPA 50%

Kampanjat ja hinnat

Tilaa uutiskirjeemme

Voit tilata uutiskirjeemme sivun alareunasta. Tilaamalla uutiskirjeemme varmistat, että tiedät voimassa olevista kampanjoistamme ja tarjouksistamme ensimmäisten joukossa! Lähetämme sähköpostia monta kertaa viikossa voimassa olevista tarjouksistamme, uutuuksista valikoimassamme ja muista inspiroivista aiheista. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen seuraamalla uutiskirjeen lopussa olevia ohjeita.

Voimassa olevat kampanjat

Nordicfeel tarjoaa aina loistavia tarjouksia! Tilaamalla uutiskirjeemme voit helposti seurata uusimpia tarjouksia ja kampanjoita. Löydät kaikki ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat myös täältä.

Seuraa Nordicfeeliä sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaiset kampanjat löydät myös muilta Nordicfeelin kanavilta.  Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Lisätietoja hinnoistamme

Kaikki Nordicfeelin myymät tuotteet ovat aitoja ja ostamme ne suoraan tuotteiden valmistajilta ja virallisilta jälleenmyyjiltä. Siten voit aina huoletta ostaa tuotteitamme.

Selvitämme ensin tuotteidemme suositellun jälleenmyyntihinnan tavarantoimittajiemme hintalistauksista.  Meille on tärkeää, että ilmoittamamme suositushinnat ovat aina ajan tasalla, mutta hinnan- ja valuuttakurssien vaihtelusta johtuen voivat ilmoittamamme suositushinnat olla vanhentuneita. Jos huomaat tällaisen virheen koskien sivuillamme myytävää tuotetta, olemme erittäin kiitollisia jos voit ilmoittaa asiasta sähköpostitse osoitteeseen info@nordicfeel.fi.

Hintamme sisältävät 24% ALV:n. Tehtyjen tilausten hinnat voivat vaihdella Nordicfeelistä riippumattomista syistä kuten esimerkiksi verotusmuutoksista. Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin hinnoissamme.

Miten käytän alennuskoodin

Voit kirjoittaa kampanja- tai alennuskoodisi maksuvaiheessa sille varattuun kenttään. 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.