Peruutusoikeus

Ostaessasi tuotteita meiltä, sinulla on aina oikeus peruuttaa ostosopimuksesi ilman vaadittavia perusteita, 14 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta (peruuttamisoikeus). Peruuttamisoikeus koskee käyttämättömiä ja avaamattomia tuotteita. Peruuttamisoikeus ei koske avattuja hygiaeniatuotteita, joita ei voi terveys- ja hygieniasyistä enää palauttaa.

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi sinun on toimitettava meille selkeä sähköpostiviesti, jossa kerrot haluavasi perua ostosopimuksen. Lähetä asiasta tieto sähköpostitse osoitteeseen info@nordicfeel.fi (käyttäen samaa sähköpostia kuin tilauksen yhteydessä). Viestin tulee sisältää tilausnumerosi ja tieto tuotteista, jotka haluat palauttaa, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman nopeasti. Otathan huomioon, että palautuksesta aiheutuvat kulut tulevat asiakkaan maksettavaksi
 

Voit lähettää käyttämättömät ja avaamattomat tuotteet seuraavaan osoitteeseen:

​Nordic Web Trading AB / Nordicfeel.fi
Stora Räppevägen 62, port 42
352 74 Växjö​
SWEDEN

Riittää, että ilmoitat ostosopimuksesi peruuttamisesta ennen harkinta-ajan loppumista. Jos käytät peruuttamisoikeuttasi, sinun tulee  lähettää tuotteet omakustanteisesti meille, ilman perusteettomia viivytyksiä. Viimeistään kuitenkin 14 päivän kuluessa peruutusviestisi lähettämisestä.

Palautuksen saapumisessa ja käsittelyssä voi kulua joissain tapauksissa jopa 3-4 viikkoa. Hyvitys tapahtuu automaattisesti käyttäen samaa maksutapaa, jolla olet maksanut tilauksesi. Hyvitämme tilauksesi ilman perusteettomia viivytyksiä automaattisesti takaisin sinulle. Nordicfeelillä säilyy oikeus veloittaa asiakasta tuotteen arvonalennuksesta, mikäli tuotetta on käsitelty enemmän kuin olisi ollut tarpeen selvittääkseen tuotteen ominaisuuksia tai tarkoitusta. 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.