Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi jokaisena arkipäivänä. Pyrimme aina vastaamaan viesteihin 24 tunnin sisällä niiden saapumisesta. Asiakaspalveluun saat yhteyden laittamalla sähköpostia osoitteeseen: info@nordicfeel.fi. Lisäksi puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 10-13. Tavoitat meidät numerosta +358 24809 1109. Voit myös ottaa meihin yhteyttä chat-palvelumme kautta sekä yhteydenottolomakkella, jonka löydät verkkosivumme vasemmasta alareunasta.  

Jos olet tehnyt ostoksia kaupassamme ja sinulla on kysyttävää koskien tilaustasi muistathan mainita viestissäsi lasku- tai asiakasnumerosi. Näin meidän on helpompi auttaa sinua!

Puhelin
Asiakaspalvelu puhelimitse: +358 24809 1109.
Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 10-13.


Sähköposti
Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: info@nordicfeel.fi.
Pyrimme aina vastaamaan sähköpostiviesteihin 24 tunnin sisällä niiden saapumisesta.

Sponsorointi ja yhteistyö

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme? Riippumatta siitä oletko bloggaaja, mielenkiintoisen tuotemerkin edustaja tai tapahtumajärjestäjä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse: info@nordicfeel.fi. Emme valitettavasti voi vastata kaikkiin yhteydenottoihin, mutta luemme kaikki saamamme viestit ja palaamme asiaan, mikäli yhteistyö onnistuu osaltamme.

Osoitetiedot

Nimi
Nordicfeel (Nordic Web Trading AB)

Varasto ja Växjön konttori
Nordicfeel 
Högsbyvägen 3
352 74 Växjö
Sweden
 

Pääkonttori (EI PALAUTUKSIA!)
Nordic Web Trading AB
Valhallavägen 117 K
115 31 Stockholm
Sweden

Rekisteröintinumero:
556746-8904

Tuote on siirretty ostoskärryyn.