0 Ostoskori

Valikoimamme

Näin löydät etsimäsi tuotteen

Voit selata valikoimaamme ja hakea haluamaasi tuotetta monella eri tavalla. Voit kirjoittaa hakukenttään etsimäsi tuotteen nimen, selata päävalikkoa tai käyttää etusivun pikavalikkoa. Katso myös ihmeessä voimassa olevat tarjouksemme, jotta väliaikaiset kampanjamme eivät mene sivu suun!

Etsimäni tuote on loppu varastolta.

Onko etsimäsi tuote päässyt loppumaan varastostamme? Kun tuotetta on tulossa lisää varastoomme näet tuotesivun kohdalla päivämäärän, jolloin kyseistä tuotetta on jälleen saatavilla.

Etkö löydä etsimääsi? Vinkkaa meille!

Me Nordicfeel.fi:llä työskentelemme jatkuvasti kehittääksemme ja parantaaksemme kauneudenhoitotuotteiden valikoimaamme. Puuttuuko valikoimastamme jokin tuote tai tuotemerkki? Kerro meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@nordicfeel.fi

Lue lisää aidoista tuotteista

Kyllä, kaikki tuotteemme ovat täysin aitoja! Nordicfeel ei koskaan myy tuoteväärennöksiä ja valvomme tarkasti tavarantoimittajiemme työskentelyä ennen kuin lähetämme tuotteet asiakkaillemme. Myymme täysin alkuperäisiä tuotemerkkejä, joita voit löytää suurista kauppaketjuistakin. Suurin ero kivijalkakauppojen ja Nordicfeelin toiminnassa on se, että me lähetämme tuotteet asiakkaillemme suoraan keskusvarastoltamme ja näin ollen vältymme monilta ylimääräisiltä lisäkustannuksilta. 

Ostamalla kerralla suuria eriä sekä hyödyntämällä lahjakkuuttamme sisäänostamisessa, logistiikassa ja markkinoinnissa takaamme, että voimme pitää hintamme matalina ja toimituskulut alhaisina. Lue lisää aidoista tuotteista täältä.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.