Lue lisää aidoista tuotteista

Kun ostat kauneustuotteesi meiltä, voit aina olla varma siitä, että tuotteet ovat täysin aitoja ja korkeinta mahdollista laatua, sillä Nordicfeel on valtuutettu jälleenmyyjä kaikille tuotemerkeillemme. Valtuutettu jälleenmyyjä tarkoittaa sitä, että teemme kaikki ostomme suoraan päähankkijalta, kuten Hugo Boss, Paco Rabanne, Estée Lauder ja Clarins. Näin ollen voit aina olla varma siitä, että kauneustuotteesi ovat aitoja. Kun teet ostoksia valtuutetulta jälleenmyyjältä saat asiakkaana takuun siitä, että ostamasi tuote on aito, korkealaatuinen ja saat parasta mahdollista asiakaspalvelua koulutetuilta asiakaspalvelijoiltamme.
 

Jotta yritys voi toimia valtuutettuna jälleenmyyjänä, tulee sen käydä läpi tietty päähankkijan vaatima prosessi, jossa pitää läpäistä tietyt vaatimukset tullakseen hyväksytyksi jälleenmyyjänä. Tavallinen vaatimus, jonka päähankkija yleensä asettaa jälleenmyyjälle on se, että jälleenmyyjäyritykseltä tulee löytyä tutkinnon suorittanut ihoterapeutti paikan päältä. Ihoterapeutti on suorittanut tietyt kurssit varmistaakseen osaamisensa ja kykynsä antaa neuvoja ja hoitokäsittelyjä. Joka vuosi Nordicfeelin koulutettu henkilökunta päivittää osaamistaan koulutuksissa, joita eri päähankkijat järjestävät. Näin henkilökunnalla on aina viimeisin oppi ja tieto valikoimista, trendeistä ja uutuuksista. Jo vuodesta 2017 alkaen on ollut mahdollista saada online-ohjausta ja vinkkejä omilta ihoterapeuteiltamme ja kampaajiltamme.
 

Aiemmin Nordicfeelilla oli strategia kilpailuttaa hintoja kilpailijoiden kanssa. Tällöin tuotteet ostettiin eri päähankkijoilta Euroopassa. Tämä antoi meille mahdollisuuden pitää hinnat suositusten alapuolella, alempana mitä muiden kilpailijoiden hinnat ovat. Tuotteet ovat toki sekä silloin – kuten myös nyt – olleet aina aitoja. Tänä päivänä ostamme tuotteet suoraan päähankkijaltamme voidaksemme aina tarjota laajan valikoiman tuotteita, pysyvän varaston ja erinomaisen laadun.  
 

Täältä löydät aina viimeisimmät hajuvesiuutuudet, ihonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet sekä meikit!

Tuote on siirretty ostoskärryyn.