Tietoa Nordicfeelistä

Nordicfeel on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauneudenhoitotuotteita myyvistä verkkokaupoista. Suomessa toiminta alkoi jo vuonna 2011 ja siitä asti olemme tarjonneet laajan valikoiman kauneustuotteita edullisesti ja luotettavasti. Teemme yhteistyötä vain virallisten maahantuojien kanssa ja neuvottelemme viikoittain vaihtuvia huippukampanjoita.

nordicfeel-1280x720.jpg

 

Nordicfeel – osa Youty Groupia

Nordicfeel löytyy Suomesta, Ruotsista ja Norjasta ja on osa vuonna 2020 perustettua Youty Groupia, joka on tulos kolmen suuren pohjoismaisen kauneusverkkokaupan yhdistymisestä. Me Youtylla uskomme kauneuteen, joka kumpuaa sisältä ulospäin. Jos tunnet olosi hyväksi näytät myös hyvältä. Meille kaikki ovat tervetulleita omana itsensään, ja toivomme sinun tuntevan olosi kotoisaksi ja hyväksi luonamme. Päätavoitteenamme on inspiroida sinua kulkemaan omaa tietäsi ja saada sinut tuntemaan itsesi kauniiksi tällä matkalla. Siksi olemme luoneet kauneusalustan, joka rohkaisee sinua sekä näyttämään että tuntemaan itsesi parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäsi.

Nordicfeel on yksi kosmetiikka-alan verkkokauppojen pioneereista, sillä yritys on perustettu Ruotsissa vuonna 2006. Alusta asti toimintaperiaatteemme on ollut tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja edullisia kauneudenhoitotuotteita sekä markkinoiden parasta palvelua. Ostamalla kerralla suuria eriä sekä hyödyntämällä lahjakkuuttamme sisäänostamisessa, logistiikassa ja markkinoinnissa takaamme, että voimme pitää hintamme matalina ja toimituskulut alhaisina. Keskusvarastomme sijaitsee Ruotsin Växjössä, josta kaikki tilauksemme lähtevät liikkeelle. 

Valikoimamme
Aloittaessamme vuonna 2006 valikoimamme koostui muutamista hajuvesistä ja varastotilana toimi kirjahylly olohuoneen nurkassa. Tänään valikoimaamme kuuluu yli 400 erilaista tuotemerkkiä ja noin 18 000 erilaista kauneudenhoitotuotetta aina klassisista suosikeista moderneihin uutuuksiin. Verkkokaupassamme näkyvät tuotteet löytyvät varastostamme, mistä johtuen voimme toimittaa tuotteet asiakkaillemme nopeasti. Meillä on laaja valikoima hajuvesiä, meikkejä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita ja lisäksi kaupastamme löytyy muun muassa kauneudenhoitotarvikkeita, lämpömuotoilulaitteita ja kodin tunnelmanluojia kuten tuoksukynttilöitä.

Yhteistyökumppaniemme kanssa valitsemme huolella ja tarkasti tuotteemme, jotta valikoimamme on asiakkaidemme mieleen. Nordicfeel tekee yhteistyötä Ruotsin ja muun Euroopan johtavien kauneudenhoitoalan tavarantoimittajien kanssa ja tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti. Jos sinulla on toiveita valikoimamme suhteen tai muuta kysyttävää toiminnastamme, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Katso kaikki tuotemerkkimme tästä.

Asiakasturvallisuus
Meille on erittäin tärkeää, että ostosten tekeminen tuntuu asiakkaistamme turvalliselta ja tämän takia olemme panostaneet suuresti siihen, että olemme nettimyynnin edelläkävijöitä myös turvallisuusasioissa. Mielipiteesi asiakkaanamme on meille tärkeää, joten voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos jokin askarruttaa. Asiakaspalvelumme toimii suomeksi ja saat meihin yhteyden täällä!

Vuoden E-kauppias
Joka vuosi ruotsalaiset kuluttajat yhdessä Pricerunner -hintavertailusivun kanssa valitsevat vuoden E-kauppiaan kauneudenhoitotuotteiden markkinoilla. Voimme ylpeänä kertoa, että Nordicfeel on voittanut Ruotsissa vuoden E-kauppias-äänestyksen viitenä peräkkäisenä vuotena!

Luotettava verkkokauppa -sertifikaatti
Nordicfeel on ehdottomasti luotettava kauppa nettiostamiselle. Asiakkaanamme voit tuntea olosi varmaksi ja tehdä ostoksia turvallisin mielin kaupassamme. Turvallisen nettiostamisen keskeinen periaate on suojata sinua kuluttajana ja vain luotettavat ja vakaat nettikaupat voivat saada Suomen Varmakauppa Oy:n myöntämän Varmakauppa-sertifikaatin sivuilleen. Lisätietoa sertifikaatista ja oikeuksistasi kuluttajan löydät täältä. Linkki Nordicfeelin sertifikaattiin.

Ympäristövastuu
Olemme tietoisia ympäristövaikutuksista ja meille on tärkeää, että ympäristön suojeleminen on osa jokaista arkipäiväämme. Noudatamme toiminnassamme ympäristönsuojelulakeja ja -säännöksiä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme säästääksemme resursseja ja pienentääksemme ympäristökuormitustamme. Kierrätämme luonnollisesti kaikki pakkausmateriaalimme Ruotsin valtakunnallisen kierrätysohjelman (FTI:n) mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että vastaamme kaikkien pakkausmateriaaliemme kuten paperin, muovin ja metallin oikeaoppisesta kierrättämisestä minimoidaksemme ympäristöhaitat. Lisäksi lajittelemme kaikki yrityksemme roskat sekä konttorissa että logistiikkapalveluissamme.

Tuotteiden aitous ja sisäänostoprosessit 
Kun ostat kauneustuotteesi meiltä, voit aina olla varma siitä, että tuotteet ovat täysin aitoja ja korkeinta mahdollista laatua, sillä Nordicfeel on valtuutettu jälleenmyyjä kaikille tuotemerkeillemme. Valtuutettu jälleenmyyjä tarkoittaa sitä, että teemme kaikki ostomme suoraan päähankkijalta, kuten Hugo Boss, Paco Rabanne, Estée Lauder ja Clarins. Näin ollen voit aina olla varma siitä, että kauneustuotteesi ovat aitoja. Kun teet ostoksia valtuutetulta jälleenmyyjältä saat asiakkaana takuun siitä, että ostamasi tuote on aito, korkealaatuinen ja saat parasta mahdollista asiakaspalvelua koulutetuilta asiakaspalvelijoiltamme.

Yrityksemme tiedot
Nimi
Nordicfeel (Nordic Web Trading AB)

Varasto ja Växjön konttori
Nordicfeel 
Högsbyvägen 3
352 74 Växjö
Ruotsi

Pääkonttori
Nordicfeel
Karlavägen 104 (Plan 5)
115 26 Stockholm
Ruotsi

Rekisteröintinumero:
556746-8904

 

 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.