Tietoa Nordicfeelistä

NordicFeelin toiminta alkoi jo vuonna 2006 pienenä harvainyhtiönä ja aloittaessaan yhtiö oli yksi Ruotsin ensimmäisiä kauneudenhoitotuotteisiin erikoistuneita verkkokauppoja. Perustamisen jälkeen toimintamme on kasvanut nopeasti ja laajentuneen valikoimamme sekä Pohjoismaiden markkinoilla olevan asemamme ansiosta olemme nykyään yksi Pohjoismaiden johtavista verkkokaupoista iho- ja hiustenhoitotuotteiden, hajuvesien ja meikkien alalla.

 

Heti alusta asti toimintaperiaatteemme on ollut tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja edullisia kauneudenhoitotuotteita sekä markkinoiden parasta palvelua. Ostamalla kerralla suuria eriä sekä hyödyntämällä lahjakkuuttamme sisäänostamisessa, logistiikassa, markkinoinnissa ja älykkäässä ongelmanratkaisussa takaamme, että voimme pitää hintamme matalina ja toimituskulut alhaisina.

Nykyään toimimme Ruotsin lisäksi myös Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Keväällä 2015 avasimme Växjössä ensimmäisen kivijalkakauppamme, jonka valikoima koostuu suosituimmista tuotteistamme. Myymälän yhteydessä toimii myös kampaamo, jossa hiusammattilaiset tarjoavat erilaisia palveluja aina hiusten leikkaamisesta ja värjäämisestä ammattimaiseen neuvontaan hiusasioissa. Voit lukea lisää liikkeestämme ja varata ajan tästä: Kampaamo Växjössä. (sivut ruotsiksi)

Valikoimamme
Aloittaessamme vuonna 2006 valikoimamme koostui muutamista hajuvesistä ja varastotilana toimi kirjahylly olohuoneen nurkassa. Tänään valikoimaamme kuuluu yli 350 erilaista tuotemerkkiä ja noin 14 000 erilaista kauneudenhoitotuotetta aina klassisista suosikeista moderneihin uutuuksiin. Nettisivuillamme näkyvät tuotteet löytyvät aina varastostamme, mistä johtuen voimme toimittaa tuotteet asiakkaillemme nopeasti. Meillä on laaja valikoima hajuvesiä, meikkejä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita ja lisäksi kaupastamme löytyy muun muassa kauneudenhoitotarvikkeita, lämpömuotoilulaitteita ja kodin tunnelmanluojia kuten tuoksukynttilöitä.

Yhteistyökumppaniemme kanssa valitsemme huolella ja tarkasti tuotteemme, jotta valikoimamme on asiakkaidemme mieleen. Nordicfeel tekee yhteistyötä Ruotsin ja muun Euroopan johtavien kauneudenhoitoalan tavarantoimittajien kanssa ja tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti. Jos sinulla on toiveita valikoimamme suhteen tai muuta kysyttävää toiminnastamme, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Katso kaikki tuotemerkkimme tästä

Asiakasturvallisuus
Meille on erittäin tärkeää, että ostosten tekeminen tuntuu asiakkaistamme turvalliselta ja tämän takia olemme panostaneet suuresti siihen, että olemme nettimyynnin edelläkävijöitä myös turvallisuusasioissa. Mielipiteesi asiakkaanamme on meille tärkeää, joten voit aina ottaa meihin yhteyttä jos jokin askarruttaa.

Yritystiedot:
NordicFeel (Nordic Web Trading AB)
Högsbyvägen 3
352 74 Växjö
Sweden
Rekisteröintinumero: 556746-8904

Vuoden E-kauppias
Joka vuosi ruotsalaiset kuluttajat yhdessä Pricerunner -hintavertailusivun kanssa valitsevat vuoden E-kauppiaan kauneudenhoitotuotteiden markkinoilla. Vuosittain noin 15 000 asiakasta äänestää ja jättää arvostelunsa Pricerunnerin sivuille verraten Nordicfeelin toimintaa muihin alan toimijoihin. Voimme ylpeänä kertoa, että Nordicfeel on voittanut vuoden E-kauppias-äänestyksen viitenä peräkkäisenä vuotena. Kiitos kaikille äänestäjille!

Luotettava verkkokauppa -sertifikaatti
Nordicfeel on ehdottomasti luotettava kauppa nettiostamiselle. Asiakkaanamme voit tuntea olosi varmaksi ja tehdä ostoksia turvallisin mielin kaupassamme. Turvallisen nettiostamisen keskeinen periaate on suojata sinua kuluttajana ja vain luotettavat ja vakaat nettikaupat voivat saada Suomen Varmakauppa Oy:n myöntämän Varmakauppa-sertifikaatin sivuilleen. Lisätietoa sertifikaatista ja oikeuksistasi kuluttajan löydät täältä. Linkki Nordicfeelin sertifikaattiin.

Ympäristövastuu
Olemme tietoisia ympäristövaikutuksista ja meille on tärkeää, että ympäristön suojeleminen on osa jokaista arkipäiväämme. Noudatamme toiminnassamme ympäristönsuojelulakeja ja -säännöksiä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme säästääksemme resursseja ja pienentääksemme ympäristökuormitustamme.
Kierrätämme luonnollisesti kaikki pakkausmateriaalimme Ruotsin valtakunnallisen kierrätysohjelman (FTI:n) mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että vastaamme kaikkien pakkausmateriaaliemme kuten paperin, muovin ja metallin oikeaoppisesta kierrättämisestä minimoidaksemme ympäristöhaitat. Lisäksi lajittelemme kaikki yrityksemme roskat sekä konttorissa että logistiikkapalveluissamme.

Lue lisää tuotteidemme aitoudesta ja sisäänostamisestamme

Vain aitoja tuotteita NordicFeelillä 

NordicFeel Butik & Salong

Tuote on siirretty ostoskärryyn.