0 Ostoskori

Black Friday 2019


Black Friday 2019

Kategoriat
Hinta
-
Sustainable Beauty

BLACK FRIDAY 2019

Black Friday tulee jälleen ja luvassa on paljon loistavia tarjouksia. Suosittelemme uutiskirjeemme tilaamista, jotta saat aina ajankohtaisimmat tarjoukset. Katso tästä, mitkä tarjoukset ovat voimassa JUURI NYT!

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

1982 tuotetta

Tästä on kyse Black Fridayssä

Black Friday on shoppailupäivä, joka on saanut alkunsa USA:sta. Se on joulusesongin aloitus, jolloin on isoja alennuksia ja hyviä tarjouksia. Päivän liikevaihto on valtava ja se on yksi kaikkein merkittävimmistä ostospäivistä ympäri maailman. Monet myymälät avaavat ovensa jo keskiyöllä tai varhain aamulla. Usein kauppojen edessä kulkee pitkät jonot jo ennen niiden aukeamista, ja monet istuvat hyvin valmistautuneina odottamassa läppäreineen, puhelimineen ja tabletteineen alennusten alkamista.

Yleisen käsityksen mukaan käsite “Black Friday” on saanut alkunsa miltei 60 vuotta sitten, mutta aivan tarkasti missä ja milloin ei ole aivan selvää. Sitä on saatettu alkaa käyttää poliisien toimesta Thanksgivingin jälkeisen liikennekaaoksen kuvaamiseksi. On myös monia, joiden mielestä termiä on alettu käyttää kuvaamaan myymälöiden myyntilukujen kasvua punaiselta mustiksi, eli huonoista hyviksi pelastaen koko vuoden budjetin.

Milloin on Black Friday

Vuonna 2019 Black Friday on 2. joulukuu. Black Friday osuu joka vuosi amerikkalaisen Thanksgiving-juhlapyhän jälkeiselle perjantaille. Myös Thanksgivingin juhlapäivämäärä vaihtelee vuosittain, mutta sitä vietetään aina marraskuun neljäntenä torstaina.

Black Friday Suomessa

Yhä useammissa maissa ympäri maailman on herännyt kiinnostus Black Fridayhin, myös Suomessa. Suomi alkoi ottaa mallia ilmiöstä vuoden 2010 tienoilla, ja vuonna 2014 Black Friday löi kunnolla läpi ollen nykyään itsestään selvä shoppailupäivä. Päivän merkitys kasvaa vuosi vuodelta – yhä useammat kaupat lähtevät mukaan, yhä useammat shoppailevat, ja alennukset ja tarjoukset vain paranevat. Ilmiö alkaa olla niin suuri, että se kilpailee jo joulun välipäivien alennusten kanssa Suomessa.

Black Fridayn alennukset ovat tässä

Kivijalkamyymälöillä ympäri Suomen on Black Friday -alennuksia, mutta verkkokauppojen alennusmyynnit ovat yhtä suuri juttu! Monilla kaupoilla on samat tarjoukset myymälöissä ja netissä, ja lisäksi on nettikauppoja, jotka hyödyntävät Black Fridayn konseptia. USA:ssa online-alennukset alkavat usein maanantaina nimikkeellä “Cyber Monday”, joka on kuten Black Friday, mutta netissä.

Black Friday NordicFeelillä

Olemme ladanneet parhaimmat tarjouksemme kauneustuotteissa. Löydät meiltä valtavasti parfyymejä, ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita ja meikkejä.

Missasitko Black Fridayn? Ei huolta! Meillä on tietenkin myös Cyber Monday, jolloin voit jatkaa juuri sinulle parhaiden kauneustuotteiden etsintää.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.