Tietoa Club Nordicfeel -jäsenyydestä

Jäsentarjoukset

 

Meillä on jäsenillemme erilaisia ​​jäsentarjouksia, jotka ovat voimassa tietyn ajan. Osallistuaksesi jäsentarjouksiimme, sinun on oltava rekisteröitynyt jäsen ja kirjautuneena sisään ostohetkellä. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hintamuutoksiin ja siihen, että tuotteet saattavat loppua varastosta.

 

Yleisiä kysymyksiä

Alle olemme koonneet yhteen joitakin Club Nordicfeel:a koskevista useimmin kysytyistä kysymyksistä. Onko sinulla kysymys, johon et löydä vastausta? Siinä tapauksessa olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Kuinka pääsen Club Nordicfeelin jäseneksi?

Rekisteröidyt helposti nettisivujemme kautta. Sinulla on oltava voimassa oleva sähköpostiosoite ja sinun on oltava yli 18-vuotias. Mikäli et ole vielä täyttänyt 18-vuotias, sinulla on kuitenkin mahdollisuus tilata uutiskirjeemme.

 

Mitkä ovat Club Nordicfeel​​​​​​​in jäsenehdot?

Jäsenehdot voit lukea täältä.

 

Maksaako Club Nordicfeel​​​​​​​in jäsenyys?

Ehdottomasti ei! Jäsenyytesi on täysin maksuton ja voit lopettaa jäsenyytesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Haluan irtisanoa jäsenyyteni, miten se tehdään?

Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Youty Groupilla on myös oikeus irtisanoa jäsenyys, jos sitä epäillään väärinkäytöstä.Meillä on jäsenillemme erilaisia ​​jäsentarjouksia, jotka ovat voimassa tietyn ajan. Osallistuaksesi jäsentarjouksiimme, sinun on oltava rekisteröitynyt jäsen ja kirjautuneena sisään ostohetkellä. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hintamuutoksiin ja siihen, että tuotteet saattavat loppua varastosta.

0 Tuotteet
Näyttää 48 0 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita