0 Ostoskori

Cyber Monday 2021Mikä Cyber Monday on?

Black Fridayn jälkeen monet paikat ympäri maailmaa ovat alkaneet tarjoamaan huikeita tarjouksia, alennuksia ja alennusmyyntejä myös Cyber Mondayn aikaan! Kuten Black Friday, Cyber Monday-konsepti on saanut alkunsa USA:sta. Cyber Monday alkoi markkinointitekniikkana vuonna 2005 kun joulusesonki lähestyi. Kiitospäivän jälkeinen perjantai on päivä, jolloin fyysiset kaupat aloittivat jouluun valmistautumisen Black Fridayn merkeissä, ja internetissä tämä tapahtui seuraavana maanantaina, eli Cyber Mondayna. Cyber Monday tapahtuu myös muissa paikoissa, esimerkiksi Iso-Britanniassa se on saanut oman nimensä Manic Monday. Ruotsiin konsepti saapui vuonna 2010, ja tämän jälkeen se onkin kerännyt paljon suosiota asiakkaiden keskuudessa. Cyber Mondaysta onkin tullut yksi suurimmista alennusmyynneistä internetissä.

Milloin Cyber Monday:ta vietetään?

Koska on Cyber Monday? Vuonna 2019 Cyber Monday on joulukuun toinen päivä. Cyber Monday on aina amerikkailaisen Kiitospäivä-juhlan seuraava maanantai. Kiitospäivän päivämäärä vaihtelee vuodesta riippuen, mutta sitä juhlitaan aina marraskuun neljäs torstai. Kun Cyber Monday saapuu, me täytämme suuren Cyber Monday alennusmyyntimme, josta löydät parhaat tarjoukset. Muista siis tänäkin vuonna tulla selailemaan kauneudenhoitotuotteita fantastisin hinnoin!

Cyber Monday Ruotsi

Cyber Monday saapui Ruotsiin vuonna 2010, viisi vuotta sen jälkeen, kun se oli alkanut Yhdysvalloissa. Se on vuosi vuodelta kerännyt enemmän kiinnostusta ja jatkaa nousukiitoaan edelleen. Yhä useammat nettikaupat ovat alkaneet osallistumaan Cyber Mondayhin, ja tuomaan alennuksia ja tarjouksia markkinoille. Parasta Cyber Mondayssa on, että asiakkaan ei tarvitse poistua kotoa, vaan voit shoppailla edullisia meikkejä, hajuvesiä, hiustenhoitotuotteita ja muita kauneudenhoitotuotteita täysin oman kotisi mukavuudesta.

Cyber Monday NordicFeelillä

Me NordicFeelillä rakastamme alennusmyyntejä, ja siksi löydätkin meiltä parhaat Cyber Monday-alennukset! Meillä NordicFeelillä on suuri valikoima hajuvesiä, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita sekä upeita meikkejä! Nyt kun joulumyynnit lähestyvät ja paniikki meinaa iskeä, kannattaa hyödyntää tämä upea Cyber Monday ja mahdollisuus saada uskomattomia tarjouksia ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa! Ei stressaavia ihmismääriä tai jonotusta. Cyber Monday 2019 aikaan löydät halvimmat hajuvedet, meikit, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet NordicFeeliltä. Meiltä löydät parhaimmat tarjoukset suosituimmista tuotteista. Tutustu siis Cyber Monday-tarjouksiimme! NordicFeelin Cyber Monday-alesta löydät kaiken mitä tarvitset. Suosituimmat tuotemerkit tulevat alennukseen ja voit tehdä uskomattomia löytöjä! Haluatko varmistaa, että et missaa parhaita Cyber Monday-diilejä? Tilaa meidän uutiskirjeemme nyt, niin pysyt ajantasalla parhaista ja huikeimmista tarjouksistamme!

Tuote on siirretty ostoskärryyn.