Lahjapakkaukset

Nämä tuoksupakkaukset ovat täydellinen lahjaidea niin itsellesi kuin rakkaallekin. Täältä löydät laajan valikoiman lahjapakkauksia ja tuotepaketteja sekä naiselle että miehelle. Valitse mieluiset lahjapakkaukset suosittujen tuotemerkkien valikoimasta.

Näyttää 48 16 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

Lahjapakkaukset

Lahjapaketti ihanalla tuoksulla on monelle erittäin mieluinen lahja. Lahjan antaja on miettinyt lahjan saajaa ja valinnut tälle omasta mielestään sopivan tuoksun. Aika hellyyttävää. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia tuoksusettejä eri tilaisuuksiin ja kaikkiin makuihin.

Lahjasetit kaiken ikäisille

Meiltä löydät lahjasetit sekä nuoremmille että vanhemmille. Huolimatta iästä tuoksusetti varmasti ilahduttaa vastaanottajaa.

Lahjasetti jännittävällä sisällöllä

Laajasta valikoimastamme löydät ihania tuoksuvaihtoehtoja. Yleensä setti sisältää viehättävän tuoksun ja sen lisäksi kylkiäisen, kuten vartalovoiteen tai suihkugeelin. Voit myös vapasti itse valita lahjasetin sisällön ja hankkia erikseen tuoksun ja jotakin ekstraa lisäksi, kuten hiusparfyymin tai shampoon ja hoitoaineen. Näin luot omaperäisemmän lahjasetin. 

Anna itsellesi lahja

Joskus on myös hyvä hemmotella itseään ja hankkia itselle jokin uusi tuoksu tai vanha suosikki. Meiltä löydät sekä tutut klassikot että trendikkäät uutuudet. Nopea toimitus ja ilmainen toimitus yli 49€ ostoille. 

Luksusta lahjapaketissa

Lahjasetit on aina pidetty lahjaidea. Meiltä löytyy sekä ylelliset lahjasetit että ylelliset parfyymit. Hemmottele itseäsi tai läheistäsi mahtavalla tuoksulla.