Remington

Your Styler Dryer Kit

D5219 Hair Dryer
35,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kuvaus

Tuote: 22459

Your Style Dryer Kit on täydellinen lisä hiustenmuotoilukokoelmaasi. Tuotteen avulla saat monia eri upeita hiustyylejä. Ammatilaisten suosiman, 2300 W teholla toimivan kuivaimen avulla sinulla on täysi kontrolli hiuksistasi. Tuuheutta kaivatessasi valitse joku kolmesta lisäosasta: suuttimen ylellistä hiustenkuivausta varten, diffuusorin luonnollisen joustavia kiharoita varten tai Root Boost hiusten kohentamiseen ja tuuheuttamiseen.

Valitsitpa minkä tyylin tahansa, pakkauksesta löytyy väline jokaista kampausta varten. Ylellisen, kiiltävän kampauksen luomisessa voit käyttää suutinta. Jos haluat luonnollisen näköiset kiharat tai laineita käytä silloin diffuusoria, jolloin saat joustavuutta ja tarkkuutta kiharoillesi.
Hiustyypistäsi riippumatta tämä muotoiluväline soveltuu hiustesi yksilölliseen kuivaamiseen ja ottaa hiuksesi huomioon. Vaihteleva lämpö- ja nopeussäätö antaa sinulle mahdollisuuden valita tarvittavan lämmön ja voimakkuuden: hennoille kiharoille tai helposti vaurioituville hiuksille alempi lämpötila ja paksummille ja vahvemmille tai kiharille hiuksille korkeampi lämpö ja teho.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.