Remington

Silk

S9600 Straightener
75,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kohokohdat

Normaaleille hiuksille
Normaaleille hiuksille

Kuvaus

Tuote: 20691

Remington Silk S9600 suoristimella saat silkinsileät upeat hiukset. Suoristin liukuu kaksi kertaa paremmin ja tuote on Remingtonin kuumin ja nopein suoristusrauta; voit valita lämpötilan 150 asteen ja 235 asteen väliltä. Suoristin lämpenee nopeasti, se on jopa 10 sekunnisssa käyttövalmis. Suoristimesta löytyy myös turboefekti, jonka avulla saat lämpötilan 240 asteeseen jopa 30 sekunnissa. Suoristimella taltutat itsepäisimmätkin suortuvat ja saat upeat sileät hiukset.

Digitaalinen näyttö helpottaa juuri Sinun hiuksillesi sopivimman lämpötilan valitsemista. Kiitos tuotteen muistiominaisuuden, suoristin muistaa millä lämpötilalla olet viimeksi hiuksiasi muotoillut ja automaattisesti asettaa sen samaan lämpötilaan käynnistäessä. Suoristimesta löytyy myös lämpötilalukko, jonka avulla lämpötila ei vaihtele suoristaessa hiuksia.

Edistykselliset infapunaiset levyt takaavat, että lämpö jakautuu tasaisesti. Levyt ovat myös erityisen pitkiä, 110mm. Automaattinen sammutus 60 minuutin kuluttua ja lämpölukko. Suoristimen johto on 3 metriä pitkä, joten se sopii myös niin salonki- kuin kotikäyttöön. Mukana tulee tyylikäs säilytyspussi.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.