Hiusten värjäys

Hiukset ovat olennainen osa ulkomuotoamme ja muuttamalla hiusten väriä saat aikaan huomattavan muutoksen. Nordicfeel tarjoaa laajan valikoiman tuotteita hiusten värjäykseen. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään hiusten värjäykseen liittyvissä kysymyksissä. 


453 Tuotteet

Hiusväri & sävytys – minkä valitsen?

Täältä löydät laajan valikoiman hiusvärejä ja sävytyksiä, mutta mikä onkaan niiden ero? Hiusvärit ovat vahvempia versioita sävytyksistä. Sinulle, joka tiedät tarkalleen minkä hiusvärin haluat, on hiusväri usein paras vaihtoehto sillä se kestää pidempään ja antaa syvemmän lopputuloksen. Sävytys taas on paljon hellävaraisempi ja kevyempi vaihtoehto jos haluat pystyä vaihtamaan hiusväriäsi useammin tai haluat yksinkertaisesti kokeilla uutta hiustrendiä päivän ja palata sitten takaisin luonnolliseen väriisi. Löydät sävytyksiä ja hiusvärejä kaikissa mahdollisissa väreissä. Hiusväreissä ja sävytyksissä molemmissa lukee ne tasot, kuten 1,2 tai kolme, jotka tarkoittavat sitä kuinka kauan väri pysyy päässä.

Kevyin sävytys esimerkiksi on tasolla , ja se peseytyy kokonaan pois noin 6-8 viikossa. Se on suuri etu, sillä se on hellävaraisempi  hiuksille ja saat luonnollisen värisi nopeasti takaisin ( sopii täydellisesti jos haluat kokeilla uusia värejä usein). Haittapuoli kevyemmissä sävytyksissä on siis myös etu, se peseytyy pois nopeasti. Niin sanottu ensimmäinen intensiivinen väri kuluu pois aika nopeasti.

Taso 3 on voimakkaimman hiusvärin luku jolloin hiusväri on pysyvä. Sanotaan, että sävytys värjää vain hiusten ulkopuolen, mutta 3 tason hiusvärit tarttuvat hiuskuituihin ja värjäävät hiuksen syvältä asti. Ne antavat paljon intensiivisemmän lopputuloksen ja syvemmän värisävyn, mikä juuri oikea sinulle joka tiedät todella mitä haluat! Hiusvärien haittapuolena on niiden vahvuus ja ne voivat rikkoa hiussuortuvat jos värjäät usein. Hiustenvärjäyksen jälkeen onkin hyvä käyttää tehohoitoa joka hoitaa hiuksia.

Näin saat kauniin lopputuloksen

Hiusten värjääminen on tosi coolia ja saat nopean muutoksen. Saadaksesi ammattimaisen ja kauniin lopputuloksen on aina hyvä seurata pakkausten ohjeita. Usein on hyvä levittää väri tasaisesti kaikkiin hiussuortuviin. Suuret hiustrendit, joita olemme nähneet viime vuosina, ovat olleet sellaisia että keväisin ja kesäisin värit ovat olleet vähän vaaleampia ja syksyn tullen muuttuneet tummemmiksi. Sellainen tapa sisältää monia muutoksia vuodessa ja siihen tarkoitukseen sävytys sopisi täydellisesti!

Jos haluat testata uutta hiusväriä suosittelemme että aloitat sävytyksestä ja tunnustelet sopiiko se ja pidätkö siitä, ja jos näin on, voit siirtyä sitten pysyvään hiusväriin.

Etsiessäsi hyvää shampoota saatat tuntea etsiväsi neulaa heinäsuovasta. Shampoiden tarjonta on massiivista ja voi olla vaikea tietää mihin luottaa. Nykyisin voi löytää shampoita jotka sopivat värjätyille hiuksille, kuivalle hiuspohjalle, hilseen poistamiseksi, lisäävät kiiltoa ja niin edelleen. Voit hengittää syvään sillä vastaamme muutamiin kysymyksiin shampoojahtia helpottaaksemme. 

Tuote on siirretty ostoskärryyn.