Björn Axén

Color Shot Washout

Lilac Pink
14,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Värjätyille hiuksille
Värjätyille hiuksille
Vaaleille hiuksille
Vaaleille hiuksille
Värjätyille hiuksille
Värjätyille hiuksille
Vaaleille hiuksille
Vaaleille hiuksille

Kuvaus

Tuote: 53734
Lyhytkestoinen hiusväri, jossa hoitavaa auringonkukkaöljyä, E-vitamiinia ja B5-provitamiinia. Väri sekoitetaan valittuun hoitoaineeseen halutulle intensiivisyydelle ja pestään pois shampoolla. Väri haalistuu jokaisella shampoo pesulla.

Vaaleille hiuksille. Sopii käytettäväksi koko hiuksiin, raitoihin ja ombre-värjäyksiin. Hiusten tummissa kohdissa ei väri paljon näy, mutta se antaa kiiltoa. Tämä väri antaa parhaan tuloksen jo värjätyille, valkaistuille tai auringon vaalentamille hiuksille. Ei peitä harmaita hiuksia.

Käyttö:
Intensiivinen väri: sekoita 1/3 väriä ja 2/3 hoitoainetta. Heikompi väri: sekoita 1/5 väriä ja 4/5 hoitoainetta. Sekoita värit joko kulhossa esimerkiksi lusikan avulla. Tai sekoita suoraan kämmenissä. Varmista että väri sekoittuu kunnolla hoitoaineeseen.
Hiero pestyihin, pyyhekuiviin huiksiin. Anna vaikuttaa 7 15 minuuttia toivotun väri-intensiteetin saamiseksi ja huuhtele huolellisesti. Mikäli olet epävarma intensiivisyydestä, testaa ensin yhdellä hiustupsulla/hiuksella. Hiukset ovat erilaisia ja tietyt hiukset värjäytyvät enemmän kuin toiset.

- Ei sisällä vetyperoksidia eikä ammoniakkia.
- Pakkauksesta riittää useaan värjäykseen, riippuen kuinka paljon käytät hoitoainetta.
- Vegaaninen.
- Valmistettu Ruotsissa.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.