Wella Color Fresh Create Uber Gold 60 ml

23,95 € 24
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Löytyy varastosta
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Color Fresh Create, Wella Poispestävä hiusväri

Volume Uber Gold 60 ml
Väri Keltainen

Color Fresh CREATE tunkeutuu suomukerrokseen ympäröiden jokaisen hiuksen sävykerroksella. Koostumus ei sisällä ammoniakkia, hajusteita tai peroksidia. Color Fresh CREATE -sävyt haalistuvat pysyen samansävyisinä ja pastellisoituen joka pesun yhteydessä – tuloksena on asteittain haalistuvat, kauniin pastelliset sävyt. Huolella valittujen väriaineiden ansiosta värit eivät menetä sävyään haalistuessaan. Sekoita tarvittava määrä värikulhossa ja levitä suoraan hiuksiin. Vältä levittämästä hiuspohjaan. Levitä suoraan kuiviin luonnostaan vaaleisiin, valkoisiin tai esivaalennettuihin hiuksiin.

Käyttö:
Käytä käsineitä ja vältä ihokosketusta. Intensiiviset sävyt voivat jättää iholle tahroja. Anna vaikuttaa 20 minuutin ajan. Vahvempi pastellisaatio. Jos haluat eloisamman ja intensiivisemmän tuloksen, anna vaikuttaa enintään 30 minuutin ajan. Haalistuu saman sävyisenä ja kestää jopa 20 pesun ajan*.

* Riippuen käytetystä sävystä ja hiusten kunnosta. TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA: Tee ihon herkkyystesti joka kerta 48 tuntia ennen tuotteen käyttöä.

Color Fresh Create
Tuote on siirretty ostoskärryyn.