Vaalennus

Onko aika vaalentaa hiuksiasi? Hiusten valkaisu tai vaalennus on tehokas tapa kirkastaa hiusten väriä. Voit valkaista hiukset koton ja värjätä ne tummista vaaleiksi ilman että tarvitset ammattilaisen apua. Jotta vältyt keltaiselta lopputulokselta, käytä kylmän sävyistä hiusväriä tai pese hiukset hopeashampoolla vaalennuksen jälkeen. Meiltä löydät paljon suosittuja tuotteita hiusten vaalennuksen ammattilaisilta, merkeiltä kuten Schwarzkopf, Loreal Paris ja Garnier.

Näyttää 48 19 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

Vaalennus

Oikean vaalennustuotteen löytäminen voi olla hankalaa, koska vaihtoehtoja on niin monia! Kotona hiusten vaalennus on helppoa ja edullista, jos tiedät miten toimia. Aloita miettimällä kuinka vaaleat hiukset haluat ja kuinka minkä väriset tämänhetkiset hiuksesi ovat. Jos esimerkiksi haluat tummasta blondista erittäin vaaleaksi tai tuhkan vaaleaksi, se voi onnistua vain lievän valkaisun avulla. Jos taas hiuksesi ovat tummat ja haluat niistä vaaleat, sinun täytyy vaalentaa niitä asteittain ja antaa hiusten levätä vaalennusten välillä. Meiltä löydät laajan valikoiman vaalennustuotteita eri merkeiltä. MOOD on tällä hetkellä yksi suosituimmista vaalennustuotemerkeistä, ja heiltä löydät monenlaisia ratkaisuja hiusten vaalennukseen ja valkaisuun. Schwarzkopfin vaalennustuotteilla saat myös ammattimaisen lopputuloksen vaalentaessasi hiuksia kotona. Muista, että vaalennus ja valkaisu voi vahingoittaa hiuksia ja sen takia on erittäin tärkeää, että luet käyttöohjeet huolellisesti ennen kuin aloitat.

Kuinka kauan vaalennustuotteen pitää antaa vaikuttaa?

Vaalennuksen lopputulos on täysin kiinni siitä, kuinka kauan annat vaalennustuotteen vaikuttaa hiuksissa. On tärkeää, että tunnet oman hiustyyppisi, sillä huokoiset hiukset imevät vaalennustuotteen hiuksiin nopeammin, kun taas paksut ja karheat hiukset tarvitsevat pidemmän vaikutusajan. Jos sinulla on kultaiseen taittuvat hiukset, voi olla hyvä idea käyttää viileää sävytettä hiuksissa poistamaan kultaista/keltaista vivahdetta. Voit vaalentaa ja valkaista hiukset kokonaan tai vaihtoehtoisesti laittaa hiuksiin vain vaaleita raitoja. Saat kauniin ja luonnollisen lopputuloksen, kun varmistat, että hiuksesi ovat hyvässä kunnossa ennen raitojen laittamista. Hiuksesi saattavat olla kellertävät tai kultaiset vaalennuksen jälkeen, mutta hätä ei ole tämännäköinen, sillä keltaisuuden saa helposti pois käyttämällä hopeashampoota tai kylmän sävyistä värisävytettä.

Kuinka pitkään vaalennus kestää?

Vaalennuksen ja valkaisun lopputulos pysyy hiuksissa niin kauan kuin hiukset kasvavat. Ajan kuluessa on luonnollista, että hiuksiin tulee keltaisia/kultaisia vivahteita, mutta ne on helppo poistaa hopeashampoon tai -hoitoaineen avulla.

Kuinka vaalennus/valkaisu toimii?

Millainen vaalennus vahingoittaa hiuksia vähiten? Se on yleisin kysymys, kun puhutaan hiusten vaalentamisesta. Vaalennus voi vahingoittaa hiuksia ja siksi on tärkeää, että hiuksia hoidetaan oikein ennen vaalennusta, mutta myös sen jälkeen. Panosta kosteuttaviin, hoitaviin ja värjätyille hiuksille tarkoitettuin tuotteisiin, jotka tekevät hiuksistasi pehmeät ja kiiltävät. Meidän valikoimastamme löydät testivoittajia tältäkin saralta.