Hiustenkuivaajat

Hiustenkuivaajalla et vain kuivaa hiuksiasi, vaan saat hiuksiisi upeaa volyymia tai luot kiharoita. Laadukas hiustenkuivaaja takaa salonkitasoisen lopputuloksen. Nordicfeelin valikoimasta löytyy useita erilaisia hiustenkuivaajia kätevillä lisäosilla sekä matkaföönejä.


Hiustenkuivaajat

Hiustenkuivaajalla et vain kuivaa hiuksiasi, vaan saat hiuksiisi upeaa volyymia tai luot kiharoita. Laadukas hiustenkuivaaja takaa salonkitasoisen lopputuloksen. Nordicfeelin valikoimasta löytyy useita erilaisia hiustenkuivaajia kätevillä lisäosilla sekä matkaföönejä.

Uutuudet
 • Viime kuukaudelta
 • Viimeiseltä 3 kuukaudelta
Merkki
 • Amika (2)
 • Babyliss (9)
 • Braun (1)
 • Cera (3)
 • Cloud Nine (2)
 • GA.MA (2)
 • ghd (12)
 • HH Simonsen (4)
 • OBH Nordica (2)
 • Remington (13)
 • Revlon (4)
Luokitus
 • (8)
 • (8)
 • (4)
 • (1)
54 Tuotetta

Millaisen hiustenkuivaajan tarvitsen?

Hiustenkuivaajan valitseminen voi olla hankalaa, varsinkin jos et tiedä tasan tarkalleen mitä etsit. Oletko usein stressaantunut ja haluat vain kuivata hiuksesi ilman erityisiä toiveita? Vai kaipaatko hiustenkuivaajaa diffuuserilla, jolla saat korostettua kiharoitasi? Jos arvostat ylellisyyttä ja tyylikästä viimeistelyä, satsaa ghd:n hiustenkuivaajiin.

Mikä hiustenkuivaaja on paras?

Oikean hiustenkuivaajan löytäminen voi tuntua hankalalta, kun valikoima on niin suuri! Etsitkö hiljaista mutta tehokasta fööniä? Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita hiustenkuivaajia. Helpottaaksemme valintaasi, listasimme omat lempiföönimme. Remington hiustenkuivaaja - edullinen, mutta laadukas hiustenkuivaaja

Mikä on diffuuseri?

Diffuuseri on lisäosa hiustenkuivaajalle, jonka avulla saat kuivattua kiharasi tekemättä niistä pörröisiä. Diffuuseri jakaa tasaisesti lämpöä hiuksiin ja vahvistaa ja korostaa luonnollisia kiharoitasi. Sopii käytettäväksi luonnonkihariin, mutta myös luonnollisiin ja sileisiin hiuksiin halutessasi lisää volyymia. Listasimme alle kolme hiustenkuivaajaa diffuusereilla.

Kuinka hiustenkuivaaja toimii?

Hiustenkuivaajan tehtävä on kuivata hiuksesi nopeasti ja helposti. Jokaisella föönillä on erityiset toimintonsa, yleensä niistä löytyy 2–3 eri lämpöasetusta ja ”cool-shot”-nappi, jonka avulla saat puhallettua kylmää ilmaa, jolla viimeistelet ja saat kampauksen kestämään pidempään. Hiustenkuivaajia löytyy useista eri hintaluokista, ja mikä erottaa halvimmat kalleimmista on moottori. Mitä parempi moottori, sitä nopeammin saat kuivat hiukset!

Kuinka hiustenkuivaajaa käytetään?

Hiustenkuivaajaa voi käyttää monella tapaa. Kaikilla on omat tapansa käyttää fööniä, eikä sen käyttöön ole yhtä oikeaa tai väärää tapaa. Jokainen tietää mikä sopii parhaiten omille hiuksilleen, mutta hiustenkuivaajista löytyy erilaisia nappeja, joiden avulla saat tietynlaisen lopputuloksen. Volyymia hiustenkuivaajan avulla – Halutessasi volyymia ja tuuheutta hiuksiin, kuivaa hiukset föönillä pää alaspäin! Sileät hiukset ilman pörröisyyttä – Kun haluat sileät, suorat ja kiiltävät hiukset ilman pörröisyyttä ja sähköisyyttä, panosta fööniin, jonka mukana tulee kapea suutin. Suuttimen ansiosta ilma keskittyy tarkemmin yhteen kohtaan ja käyttämällä pyöröharjaa saat upean lopputuloksen nopeasti. Kiharien hiusten föönaus – Jos sinulla on kiharat hiukset, kannattaa investoida hiustenkuivaajaan, jonka mukana tulee diffuuseri. Jaa hiuksesi osiin ja föönaa ne diffuuserin avulla. Käytä pienintä asetusta ilmapuhalluksessa säästyäksesi pörröisyydeltä.

Kuinka paljon hiustenkuivaaja kuluttaa hiuksia?

Kaikkien hiukset ovat kunnoltaan ja rakenteeltaan erilaisia, joillain on ohuet ja hennot hiukset, toisilla sen sijaan karheat. Esimerkiksi hiusten vaalentaminen tekee hiuksista usein erittäin kuluneet ja herkät kulumiselle, jolloin sinun kannattaa noudattaa tiettyjä ohjeita, joilla pidät huolen hiuksistasi ja vältät kaksihaaraisten syntymistä ja hiusten katkeilua. Kun haluat välttää hiusten katkeilua föönatessa, anna hiusten kuivua hetki luonnollisesti ennen hiustenkuivaajan käyttöä. Jos hiuksesi ovat erittäin vahingoittuneet, käytä pienempää lämpöä, kun föönaat niitä.

Matkahiustenkuivain

Helppo, kevyt ja nopea – matkafööni on pieni hiustenkuivaaja, joka kulkee mukana helposti esimerkiksi käsimatkatavaroissa. Täydellinen valinta, kun tarvitset mukaasi föönin mutta haluat pakata kevyesti. Matkafööni on usein taitettava ja se mahtuu myös käsilaukkuun. Pientä ja näppärää hiustenkuivaajaa on vaikea olla rakastamatta! Alla löydät meidän suosikkimme matkafööneistä.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.