Lämpöharjat

Kuka ei rakastaisi salonkitasoista föönausta? Lämpöharjan avulla onnistuu niin suoristaminen, upean volyymin luonti kuin kiharoiden teko. Lämpöharja tekee hiuksistasi kiiltävät, pehmeät ja sileät – aivan kuin olisit käynyt kampaajalla!


Lämpöharjat

Kuka ei rakastaisi salonkitasoista föönausta? Lämpöharjan avulla onnistuu niin suoristaminen, upean volyymin luonti kuin kiharoiden teko. Lämpöharja tekee hiuksistasi kiiltävät, pehmeät ja sileät – aivan kuin olisit käynyt kampaajalla!

Uutuudet
 • Viime kuukaudelta
 • Viimeiseltä 3 kuukaudelta
Merkki
 • Amika (3)
 • Babyliss (9)
 • Braun (1)
 • Cera (3)
 • ghd (3)
 • Remington (3)
Luokitus
 • (4)
 • (8)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
22 Tuotetta

Mikä on lämpöharja?

Lämpöharja, lämminilmaharja ja fööniharja – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Lämpöharjoja löytyy monia erilaisia, mutta kaikista yleisin on harja, jossa on pyörivä pää, jonka avulla se muotoilee ja kuivaa hiukset samanaikaisesti. Löytyy myös sellaisia lämpöharjoja, joissa joudut itse pyörittämään harjaa muotoilun aikana. Mikä kaikkia lämpöharjoja yhdistää, on se, että ne muotoilevat hiuksia lämmön avulla.

Kuinka lämpöharja toimii?

Lämpöharja on pyöröharjan ja hiustenkuivaajan yhdistelmä. Lämpöharja lämmittää ja kuivaa hiukset niin, että saat muotoiltua ne juuri kuten haluat. Lämpöharjan avulla saat salonkitasoisen föönauksen kotona. Tuote tekee hiusten suoristamisesta ja kihartamisesta helppoa ja nopeaa, tuoden samalla upeaa volyymia hiuksiin. Kun käytät lämpöharjaa hiuksiin, se vähentää pörröisyyttä ja tekee niistä upeat ja kiiltävät. Lämpöharja sopiikin tuomaan volyymia ja tuuheutta erityisesti ohuille ja elottomille hiuksille. Parhaalla lämpöharjalla säästät kallisarvoista aikaa hiusten muotoilussa. Valitse lämpöharjan malli ja koko omien hiuksiesi pituuden mukaan.

Miksi valita lämpöharja?

Lämpöharjan avulla luot upean blowout-kampauksen hetkessä. Lämpöharja antaa sinulle mahdollisuuden luoda upeita hiustyylejä nopeasti ja vaivattomasti.

Lämpöharja suorille hiuksille

Halutessasi sileät, kiiltävät ja suorat hiukset, käytä lämpöharjaa kosteisiin hiuksiin. Jaa hiukset osioihin ja harjaa hiuksia tasaisella ja vahvalla lämmöllä. Käy sama hiusosio läpi useamman kerran, jos hiukset tuntuvat tai näyttävät pörröisiltä. Lopputuloksena on kauniit, sileät ja kiiltävät suorat hiukset. Jos haluat pientä ekstraa hiustyyliin, taivuta hiuksia muotoilun lopussa. Lämpöharja on täydellinen tuote hiuksille, jotka sähköistyvät helposti! Alla löydät parhaat lämpöharjat, joilla saat kauniin kiiltävät ja suorat hiukset.

Lämpöharja kiharille hiuksille

Halutessasi kauniit kiharat, lämpöharja on täydellinen tuote myös tähän tehtävään. Aloittaessasi muotoilun, hiukset saavat olla hiukan kosteat, mutta eivät täysin kuivat. Harjaa hiukset ja jaa ne osioihin. Kuivaa ja harjaa hiuksia aina pois päin kasvoista saadaksesi luonnollisen ilmeen kiharoillesi.

Lämpöharja tuomaan volyymia

Lämpöharjan avulla luot hiuksiin upeaa tuuheutta nopeasti ja helposti. Halutessasi volyymia, hiukset saavat olla hieman kosteat tai jopa melkein kuivat kun aloitat lämpöharjalla muotoilun. Levitä hiuksiin volyymia tuovaa ainetta, kun kaipaat todellista tuuheutta hiuksiisi. Jaa hiukset osioihin ja harjaa lämpöharjalla juurista latvoihin. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät lämpöharjaa, ole varovainen, kun föönaat hiuksia juurista, ettet vain polta hiuspohjaasi.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.