Lämpörullat

Lämpörullat tai toiselta nimeltään ”heated rollers”, ovat helppo tapa saada upeat kiharat ja fantastista volyymia hiuksiisi. Keraamiset lämpörullat lämpenevät nopeasti ja pysyvät paikallaan, kunnes ne ovat viilentyneet. Helppo, tehokas ja miellyttävä tapa luoda kiharoita hiuksiin!


Lämpörullat

Lämpörullat tai toiselta nimeltään ”heated rollers”, ovat helppo tapa saada upeat kiharat ja fantastista volyymia hiuksiisi. Keraamiset lämpörullat lämpenevät nopeasti ja pysyvät paikallaan, kunnes ne ovat viilentyneet. Helppo, tehokas ja miellyttävä tapa luoda kiharoita hiuksiin!

Uutuudet
  • Viime kuukaudelta
  • Viimeiseltä 3 kuukaudelta
Merkki
  • Babyliss (1)
  • Bravehead (6)
  • Cloud Nine (1)
  • Remington (2)
Luokitus
  • (1)
  • (1)
10 Tuotetta

Lämpörullat – miten niitä käytetään?

Lämpörullien käyttö saattaa vaikuttaa vaikealta ja työläältä, mutta todellisuudessa se on erittäin tehokas ja miellyttävä tapa tehdä kiharoita hiuksiin. Jos haluat minimoida kaksihaaraisten synnyn ja hiusten vaurioitumisen, panosta hyviin lämpörulliin! Lämpörullat lämpenevät erittäin nopeasti ja viilenevät myös tehokkaasti, luoden upeat kiharat. Kun hiukset tuntuvat viileiltä, voit ottaa lämpörullat pois. 1. Laita lämpörullat lämpenemään. 2. Levitä muotoilutuotetta kuiviin, puhtaisiin hiuksiin. 3. Jaa hiukset kolmeen osaan. 4. Aloita kiinnittämällä hiukset korvien vierestä ja ylhäältä hiusklipsillä kiinni niin että jätät pienimmän osuuden hiuksia taakse. Sitten ota tämä osio keskelle ja pyöräytä se lämpörullan sisään. Kiinnitä rulla hiuspinnin avulla. 5. Ota uusi osio hiuksia ja toista edellinen kohta myös tälle osiolle. Toista edelleen jokaiselle hiusosiolle. 6. Kun rullat ovat viilentyneet (tämä vie noin. 30-45 minuuttia) – suihkuta kevyttä hiuskiinnettä kaikkialle hiuksiin ja anna kuivua ennen kuin otat lämpörullat pois. 7. Avaa rullat ja harjaa hiukset kevyesti läpi. Viimeistele hiuskiinteen avulla.

Vinkkejä lämpörullien käyttöön

Föönaa hiukset kokonaan kuiviksi esimerkiksi lämpöharjan avulla halutessasi ekstra volyymia ja kiiltoa sekä minimoidaksesi pörröisyyttä. Harjaa hiukset läpi ennen lämpörullien käyttöä. Aloita pään toiselta puolelta ja käy hiukset läpi kunnes olet saanut rullattua kaikki hiukset lämpörulliin. Rullaa hiukset aina suunnaten pois kasvoista, näin saat luonnollisimman ja upeimman ilmeen. Olet valmis kun lämpörullat ovat viilentyneet.

Cloud Nine lämpörullat

Remington lämpörullat

BaByliss lämpörullat

Keraamiset lämpörullat

Keraamiset lämpörullat lämmittävät hiukset nopeasti ja samalla hoitaen hiuksia. Lämpörullat antavat hiuksille upeaa volyymia ja kauniit kiharat. Valitse rullien koko sen mukaan mikä kokoiset kiharat haluat ja miten pitkät hiuksesi ovat. Suuret lämpörullat sopivat erityisesti pitkille hiuksille ja pienet taas lyhyemmille hiuksille. Suurien lämpörullien avulla luot fantastista volyymia pitkiin hiuksiin ja täydelliset hollywood-kiharat! Jumbo-kokoiset lämpörullat on tarkoitettu erityisesti pitkähiuksisille. Niiden avulla saat volyymia ja luot suuret, laineikkaat kiharat hetkessä. Pienet lämpörullat sopivat tuomaan lyhyisiin hiuksiin haluttua volyymia ja upeat kiharat.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.