ghd

Duet Style

White

Variantti

374,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kuivat hiuksille
Kuivat hiuksille

Kuvaus

Tuote: 113629

Saavuta mahdotonta ghd duet style -muotoiluraudalla. Se on mullistava hot air -muotoilurauta, jonka avulla voit samanaikaisesti kuivata ja suoristaa hiukset vaurioittamatta niitä* vain yhdellä työkalulla.

 

Upean kiiltävät ja sileät hiukset** ovat nyt entistä helpompia. Mullistava kuivaus- ja lämpötekniikan yhdistelmämme muuttaa hiukset vaivattomasti märistä tyyleiksi. Suunniteltu tarjoamaan luokkansa parasta suorituskykyä muuntavalla lopputuloksella, joka kunnioittaa hiustesi luonnollista kosteutta*** ilman vaurioita*, tirisevää tai palaneen hajua. Koe Air-fusion™-tekniikan teho. Ainutlaatuinen sisäinen aerodynaaminen järjestelmä toimii yhdessä neljän älykkään matalan lämpötilan levyn kanssa räätälöidyssä muotoilukammiossa. Ainutlaatuinen ilmavirran suuntausjärjestelmä keskittää ilmavirran erittäin tehokkaasti ja varmistaa tasaisen kuivaamisen ja tehokkaan muotoilun. Saat nopeamman lopputuloksen ja jopa 48 tuntia ennennäkemätöntä pehmeyttä** sekä kauniit hiukset, joita et voi enää koskettaa.

 

Siinä on ainutlaatuinen Shine Shot™ -tila, joka on tarkoitettu vain kuiville hiuksille. Se muuttuu ghd-muotoiluraudaksi, joka toimii 185 °C:n lämpötilassa ilman ilmaa – tuloksena on välittömän sileä lopputulos**, 2 kertaa enemmän kiiltoa ja 3,5 kertaa tasaisemmat hiukset***. Jokainen edistyksellinen jousitettu levy on viimeistelty ultrakiiltävällä pinnoitteella, joka liukuu sujuvasti tyvestä latvaan saumattomaan ja ongelmattomaan muotoiluun. Räätälöity akustinen järjestelmä pitää äänitason alhaisena kuivaamisen aikana, jotta muotoilukokemus olisi hienostuneempi. 2-in-1-muotoilurautamme on energiatehokas mutta silti tehokas. Se hyödyntää ympäristöystävällistä aerodynaamista järjestelmää, joka minimoi energiahukan ja vähentää energiankulutusta jopa 45 %†.

 

Yksinkertaista rutiinejasi tinkimättä upeista tuloksista ghd duet style -muotoiluraudalla valkoisena.

 

*lämpövaurioita ei havaittu neljän käyttökerran jälkeen märissä ja kuivissa hiuksissa verrattuna luonnollisesti kuivuneisiin hiuksiin

**kuluttajatesti, 142 naista, kesäkuu 2021

***verrattuna luonnollisesti kuivuneisiin hiuksiin, riippuu käyttötarkoituksesta

†mitattu kuivaustilassa verrattuna ghd-hiustenkuivaajaan harjalla, riippuen kuluttajan käytöstä

VINKKI: Suosittelemme aina lämpösuojan käyttöä kun muotoilet hiuksiasi lämpötyökalulla. Lämpösuojatuote, joka toimii taianomaisesti Duet Style muotoiluraudan kanssa on ghd:n Sleek Talker -muotoiluöljy, joka silottaa, pehmentää ja suojaa hiuksia antaen pitkäkestoisen ja kauniin sileän lopputuloksen. Löydät tuotteen

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.