ghd Nocturne Collection Platinum Styler

225,21 € 225 264,95 €
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Löytyy varastosta
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Nocturne Collection, ghd Suoristusraudat

Volume Platinum Styler

Nocturne Collection on GHD:n upea uutuuskokoelma, jossa merkin suositut lämpömuotoilulaitteet ovat saaneet tyylikkään uuden ulkonäön. Nocture Collectionin tuotteita on saatavilla vain rajoitetun ajan.

GHD Platinum - innovatiivista hiustenmuotoilua ilman kompromisseja! Parannellun muotoilun, tri-zone-teknologian ja uniikin toivomusluukiinnityksen ansiosta tämä lämpömuotoilurauta on täydellinen valinta hiusten monenlaiseen muotoiluun. GHD Platinum sopii loistavasti vaikkapa päivittäiseen käyttöön, hektiseen elämäntyyliin tai yksinkertaisesti niihin hetkiin, kun haluat luoda näyttävän kampauksen vaivattomasti!

Lämpömuotoilurautan safer-for-heat -ominaisuus tekee hiuksista kiiltävät heti yhdellä käyttökerralla. Patentoidun tri-zone-teknologian ansiosta GHD Platinumilla on helppoa ja vaivatonta sekä kihartaa että suoristaa hiukset ja tasaisen lämmön ansiosta et joudu tekemään kompromisseja hiusten hyvinvoinnin ja näyttävän lopputuloksen välillä.

Elegantti ja ergonominen muotoilu tekee GHD Platinumista helppokäyttöisen riippumatta siitä, käytätkö laitetta hiusten suoristamiseen vai kiharoiden tekoon. Raudan lämpösuojatun ulkopinnan ansiosta voit pitää laitteesta turvallisesti kiinni muotoilun aikana ja laitteen käytön jälkeen.

• vähentää hiuskuidun mahdollisia vaurioita jopa 50%*
• tekee hiuksista 20%* kiiltävämmät ja sileämmät
• patentoitu tri-zone -teknologia takaa tasaisen lämmön
• toivomusluukiinnitys pitää levyt aina linjassa keskenään
• Sleep Mode -toiminto: rauta sammuu automaattisesti jos laitetta ei käytetä 30 minuuttiin
• muista käyttää lämpösuojatuotetta kuten GHD:n Heat Protection -suihketta raudan kanssa

Nocturne Collection
Tuote on siirretty ostoskärryyn.