Hiusgeelit

Hiusgeeli on yksi suosituimmista muotoilutuotteista ja se sopii parhaiten sinulle, jolla on lyhyet hiukset.  Voit luoda haluamasi kampauksen, joka pysyy paikallaan.  Hiusgeeli sopii myös pitkien hiusten kampausten viimeistelyyn sekä ”wet look” -kampaukseen, jonka luot geelin ja kamman avulla. 


Hiusgeelit

Hiusgeeli on yksi suosituimmista muotoilutuotteista ja se sopii parhaiten sinulle, jolla on lyhyet hiukset.  Voit luoda haluamasi kampauksen, joka pysyy paikallaan.  Hiusgeeli sopii myös pitkien hiusten kampausten viimeistelyyn sekä ”wet look” -kampaukseen, jonka luot geelin ja kamman avulla. 

Luokitus
  • (12)
  • (1)
  • (1)
46 Tuotetta

Hiusgeeli

Mikä tulee hiusvahaan ja hiusgeeliin, voi olla vaikea tietää, mikä tuote valita. Hiusgeeli on tuote, joka on pehmeä, ja nimensä mukaisesti, geelimäinen. Kun levität geeliä, hiuksistasi tulee pehmeät ja sileät, mutta jonkun ajan kuluttua hiukset jähmettyvät. Kun geeli on jähmettynyt, kampausta on vaikea muuttaa ilman suihkua ja hiusten pesua. Hiukset pysyvät paikoillaan koko päivän ja saavat kiiltoa. Hiusgeeli sopii sinulle, jolla on lyhyet hiukset ja haluat esimerkiksi kammata hiukset niin, että muoto pysyy koko päivän. Vielä tehokkaampi tuote on hiuslakka. Jos sinulla on todella paksut hiukset ja haluat tuuheutta, hiusgeeli voi auttaa sinua luomaan tuuheutta ja muotoilemaan hiukset paikoilleen. Sinulle, jolla on lyhyet tai keskipitkät hiukset, hiusgeeli voi olla paras vaihtoehto.

Hajusteeton hiusgeeli

Etsitkö hajusteetonta hiusgeeliä? Meillä on hajusteettomia muotoilutuotteita useilta eri merkeiltä.

Hiusgeeli vai hiusvaha?

Joskus voi olla vaikeaa tietää, millaista muotoilutuotetta käyttää erilaisiin kampauksiin. Hiusgeelin ja hiusvahan ero on se, että hiusgeelillä on läpinäkyvä geelimäinen koostumus, joka on ohuempi kuin hiusvaha. Hiusgeeli antaa voimakkaamman pidon ja enemmän kiiltoa. Kampaus pysyy täten koko päivän. Hiusgeeliä voi käyttää sekä kosteisiin, että kuiviin hiuksiin.

Kampaus hiusgeelillä

Hiusgeelillä voit tehdä erilaisia kampauksia. Etsitpä sitten uutta tyylikästä kampausta tai vain pientä korjausta kampauksellesi, me autamme sinua löytämään oikean hiusgeelin ja kampauksen.

Hiusgeelin käyttö

Kaikkein tärkeintä hiusgeeliä valittaessa on se, että valitset geelin oikein tarkoitusperäsi ja tarpeesi mukaan. Hiusgeelejä on monenlaisia, paksuja ja ohuempia. Usein geelit luokitellaan niitten lujuuden ja pitävyyden mukaan

  •  Ohut geeli: Ohuempi geeli joka antaa hieman ”epäsiistin”- ilmeen. Antaa kevyen pidon.
  • Hiusgeeli, jossa keskinkertainen lujuus: Hiusgeeli, jossa on keskinkertainen pito, voidaan käyttää kun halutaan pitää kampaus kestävänä pitkään.
  • Paksu hiusgeeli: Kun haluat esimerkiksi vetää hiukset pään yli, sinun tulisi käyttää paksua hiusgeeliä, joka pitää kampauksen yllä koko päivän.
  1. Aloita pesemällä hiukset. Käytä shampoota ja kosteuttavaa hoitoainetta
  2. Levitä tuotetta sormien väliin tai kämmenelle ja levitä tuotetta hiuksiin. Muista aloittaa aina pienellä määrällä, nähdäksesi, kuinka paljon tuotetta tarvitset.
  3. Muotoile hiukset ja anna kuivua.
Tuote on siirretty ostoskärryyn.