Hiuslakat

Hiuslakka antaa pitoa ja tukea kampaukselle. Hiuslakkoja on useita erilaisia, jotta voit valita mieluisan pidon. Kevyempi hiuslakka sopii viimeistelyyn ja avonaisille hiuksille. Keskivahva lakka sopii hyvin kiharoille ja suoristetuille hiuksille. Hiukset kannattaa harjata vielä läpi, jotta jälki on luonnollinen. Vahvempi lakka  puolestaan tukee kampauksia ja tekee niistä kestävät.


Hiuslakat

Hiuslakka antaa pitoa ja tukea kampaukselle. Hiuslakkoja on useita erilaisia, jotta voit valita mieluisan pidon. Kevyempi hiuslakka sopii viimeistelyyn ja avonaisille hiuksille. Keskivahva lakka sopii hyvin kiharoille ja suoristetuille hiuksille. Hiukset kannattaa harjata vielä läpi, jotta jälki on luonnollinen. Vahvempi lakka  puolestaan tukee kampauksia ja tekee niistä kestävät.

Luokitus
  • (63)
  • (17)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
280 Tuotetta

Hiuslakka

Hiuslakassa on monia ominaisuuksia. Etsitkö hiuslakkaa, joka korjaa kampauksesi? Vai haluatko hiuslakan, joka antaa tuuheutta? Korjaa, antaa kiiltoa, täyteläisyyttä, minimoi sähköistymistä tai antaa lämpösuojaa – nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, mitä hiuslakassa voi olla. Helpota valitsemista, suodattamalla ominaisuuksia, joita hiuslakalta vaadit.

Valitse suihke, joka sopii juuri sinulle. Meillä on hiuslakkoja, joissa on kevyt pitävyys, lakkoja joissa on voimakas pitävyys, kiiltosuihkeita ja tuuheutta antavia hiuslakkoja. Helpottaaksemme sinun valintaa, olemme kuvailleet muutamia suosituimpia hiuslakka tyyppejä.

Working spray:

Working spray- hiuslakan avulla voit muotoilla ja korjata hiuksia. Suihkeessa on kevyt ja ilmava sumu, joka kiinnittää ja antaa pitoa. Suihke ei tee hiuksista jäykkiä, hiuksista tulee mukavan tuntuiset, mutta ne saavat pitoa ja rakennetta. Sopii hyvin, kun haluat korjata kampaustasi. Käytä pientä kampaa korjataksesi hiukset suihkeen käytön jälkeen. Suihkuta ja kampaa varovasti.

Hiuslakka, jossa kevyt pito

Jos haluat hiuksista luonnollisen näköiset, käytä hiuslakkaa, jossa on kevyt pito. Hiuksista tulee pehmeät, mutta kampaus korjaantuu. Täydellinen luonnonkiharoille hiuksille, joille haluat ilmavan tunteen, mutta samalla haluat, että kiharat pysyvät muodossaan ja paikoillaan pitkän aikaa. Kevyt pitoinen hiuslakka on myös helppo harja pois hiuksista.

Hiuslakka, jossa voimakas pito

Pitää kampauksen paikoillaan koko päivän. Onko sinulla, kampaus, joka vaatii voimakasta pitoa? Ehkä hiuksesi ovat itsepäinen pehko, joka vaatii pitoa ja lujuutta. Valitse hiuslakka, jossa on voimakas pito, jos haluat, että kampaus pysyy paikoillaan koko päivän

Hiuslakka, joka ehkäisee sähköistymistä

Tiesitkö, että hiuslakka voi ehkäistä hiusten staattista sähköistymistä? Talvisin, kun lämpötila laskee, ja pipon käytöstä tulee arkipäiväisempää, hiuksemme sähköistyvät helpommin. Voit investoida hiuslakkaan, joka ehkäisee sähköistymistä. Valitse hiuslakka, jossa kevyt pito saadaksesi parhaat tulokset.

Volyymi- hiuslakka

Saat volyymi-hiuslakan avulla tuuheutta. Antaa tuuheutta elottomiin hiuksiin, kun suihkutat tuotetta hiustenjuuriin. Tämä on helpointa, kääntämällä pää alaspäin ja suihkuttamalla tuotetta varovasti juuriin ja hiuksiin. Anna tuotteen kuivua ennen kuin nostat pääsi.

Kiiltoa-antava hiuslakka

Hiuslakka, joka antaa kiiltoa on täydellinen ylellisille kampauksille, tilaisuuksia tai vain, jos yksinkertaisesti haluat lisää kiiltoa hiuksiisi. Kiiltoa-antava hiuslakka antaa parhaat tulokset juhlakampaukseen. Meiltä löydät hiuslakat esimerkiksi näiltä tunnetuilta merkeiltä: Redken, L’ANZA ja Moroccanoil.

Käytä hiuslakkaa oikein:

Onko hiuksistasi tullut tahmeat, kun olet käyttänyt hiuslakkaa? Silloin olet luultavasti käyttänyt hiuslakkaa liian paljon. Tämä on yksi suurimmista virheistä hiuslakan kanssa. Kun suihkutat liikaa hiuslakkaa, hiuksista tulee raskaat, elottomat ja tahmeat. Näillä vinkeillä saat eniten irti hiuslakastasi:

  • Suihkuta lakkaa kuiviin hiuksiin.
  • Pidä etäisyys! Suihkuta noin 30cm päästä hiuksista. Tällöin suihku suihkuaa tasaisesti hiuksiin.
  • Anna hiuslakan kuivua ennen kuin alat koskea hiuksiin.
Tuote on siirretty ostoskärryyn.