Luokat
Suodatin

Hiuslakka & Muotovaahto

260 tuotteet kategoriassa Hiuslakka & Muotovaahto

Kun olet luonut upean kampauksen, tai jos kampauksesi täytyy kestää koko päivän (esimerkiksi häissä), on hiuslakka todellinen välttämättömyys. Hiuslakat varmistavat pitoa niin että kampaus pysyy paikoillaan. Muotoiluvaahto on myös todella hyvä hiustenhoitotuote joka antaa lisää volyymiä sekä pitoa jäykistämättä hiuksia. Riippumatta siitä, mikä hiustyyppi sinulla on tai millaista lopputulosta kaipaat, saattaa olla vaikea löytää sopivaa tuotetta tarjonnan viidakossa. Onneksi kuitenkin tiedämme tuotteistamme niin paljon että voimme auttaa sinua löytämään parhaat tuotteet hiuksillesi ja toiveisiisi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hiuslakka & Muotovaahto – kampauksiin jotka pysyvät kauniina

Muotoiluvaahto on oikea tuote jos haluat parempaa rakennetta ja volyymia hiuksiisi, sekä kampauksen joka tuntuu muotoillulta viemättä kuitenkaan liikaa aikaa. Muotoiluvaahto on ollut suosittu jo vuosikymmeniä, mutta nykypäivänä sitä käytetään eri tavoin. Ajatuksena oli alussa pumpata valtava vaahtopilvi käsiin ja levittää se nopeasti hiuksiin. Lopputuloksena oli rasvaiset, kankeat ja raskaat hiukset joita ei enää edes pystynyt muotoilemaan. Nykyisin on ensisijaisesti luotu paljon parempia tuotteita ja tiedämme miten käyttää niitä paremmin. Useimmiten riittää että pumppaat kerran pienen klikkauksen käsiisi. Voit levittää sitä hiukan käsilläsi ennen kuin laitat sen hiuksiin. Pidä huolta siitä että hiukset eivät ole täysin kuivat, 70 % on usein sopivasti. Levitä vaahto aloittaen hiuspohjasta jättäen loput vaahdosta latvoille. Kun vaahto on levitetty hiuksiisi voit jakaa hiukset pienempiin osiin ja föönata ne pyöreällä harjalla – kaunista ja viehkeää!

Jos sinulla on todella kiharat hiukset, voit levittää vaahdon noin 30 % kuiviin hiuksiin. Anna hiusten sen jälkeen kuivua itsestään, jolloin kiharat saavat lisää pitoa, volyymiä ja jäntevyyttä. Monesti ajatellaan että muotovaahto sopii vain pitkiin hiuksiin, mutta myös lyhythiuksiset voivat kokea sen hyödyt. Jos etsit mieluummin tuotetta, joka ennemminkin kiinnittää kampauksesi kuin luo rantalookin tai luonnolliset kiharat, sopii hiuslakka paremmin ( tietysti voit myös yhdistää muotovaahdon ja hiuslakan).   

Tarjolla on monia erilaisia hiuslakkoja, joista monet tuovat extravolyymia, toiset kestävyyttä ja toiset kiiltoa tai suojaa ennen lämpölaitteiden kuten suoristusraudan käyttämistä. Bed Head on hyvä esimerkki laadukkaista hiuslakoista jotka tuovat hiuksiin lisää volyymia. Tämä tavaramerkki tarjoaa tuotteita joita suihkutetaan hiuspohjaan volyymin lisäämiseksi. Jos haluat vain lisää rakennetta ja kestävyyttä, muttet supervolyymia, kannattaa valita hiuslakka joka ei ole liian voimakas. Meiltä löydät myös suolavesispraytä, joka tuo hiuksiin kesäisen rantalookin.