Hiusvahat

Sinulle, jolla on lyhyet hiukset, hiusvaha on helppo ja kätevä tapa muotoilla hiukset juuri niin kuin haluat. Mikäli haluat apua juuri oikean tuotteen löytämiseksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme. 


Hiusvahat

Sinulle, jolla on lyhyet hiukset, hiusvaha on helppo ja kätevä tapa muotoilla hiukset juuri niin kuin haluat. Mikäli haluat apua juuri oikean tuotteen löytämiseksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme. 

Luokitus
  • (44)
  • (24)
  • (2)
  • (1)
170 Tuotetta

Luo eloa hiuksiisi hiusvahalla

Hiusvaha on paksumpi muotoilutuote, joka sisältää jonkunlaista vahaa. Vaha pitää hiukset paikoillaan ilman, että hiuksista tulee jäykät. Vahoja on monia erilaisia; vahaa, savea, kuituvahaa, paste-vaha, pomade ja suihkevaha. Erilaiset vahat pitävät sisällään erilaisen pidon, lujuuden ja ne on tarkoitettu eri tarkoituksiin ja lopputuloksiin. Meiltä, NordicFeel:iltä, löydät vahan jokaiselle: vahan paksuille hiuksille, vahan ohuille hiuksille, vahan lyhyille hiuksille, vahan pitkille hiuksille, matta-vahan, kiiltävän vahan, voimakkaan vahan, kuituvahan ja monia muita tuotteita.

Pomada/Pomade

Pomada on pehmeämpi vaha, joka antaa keskinkertaisesta kiillosta korkeaan kiiltoon. Täydellinen kun haluat lujuutta ja kiiltoa. Erona muihin muotoilutuotteisiin, Pomada ei kuivu, mutta se jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja tummemmiksi kuin muut vahatuotteet. Kiitos pehmeän lopputuloksen, hiukset on helppo muotoilla. Käytä tuotetta yhdessä kamman kanssa. Sopii parhaiten keskipitkille ja pitkille hiuksille. Käytä syväpuhdistavaa shampoota huuhdellaksesi kaikki tuotteesta jäävät ainesosat irti hiuksista.

Pasta/Paste

Hiuspasta on hyvin kiinteää. Koostumus muistuttaa paksua hammastahnaa tai jopa tahmeaa liimaa. Hiuspasta antaa yleensä keskinkertaisesta hyvin lujaan pitoon, ja siitä löytyy mattapintainen lopputulos tai neutraali. Paksuin hiuspasta tulee lämmittää ennen käyttöä. Lämmitä tuote käsissä tai sormien välissä. Kun tuote on pehmeää ja lämmintä voit levittää sen hiuksiisi. Kätevä hiustuote joka sopii pitkistä hiuksista lyhyisiin hiuksiin, ohuista paksuihin hiuksiin ja suorista hieman kiharoihin hiuksiin.

Savivaha

Savivaha on toisenlainen hiusvaha, jonka koostumus vaihtelee paksusta hyvin voidemaiseen. Yleensä savivaha sisältää luonnollista savea. Savivaha saa hiuksesi tuntumaan paksummilta ja täyteläisemmiltä. Savi antaa hiuksille rakennetta ja pitoa. Ideaali tuote sinulle, joka kaipaat hiuksiisi täyteläisyyttä ja tuuheutta.

Kuituvaha

Mitä on kuituvaha? Kuituvaha on paksua, kuivaa vahaa, joka lämmitetään ennen sen käyttöä. Lämmitettäessä vahasta tulee pehmeämpää ja helpompaa levittää hiuksiin. Kuituvaha lisää tuuheutta ja antaa nopean ja mattapintaisen ilmeen. Sopii parhaiten lyhyille hiuksille.

Suihkevaha

Suihkevaha on juuri niin kuin sen nimi sanoo, vaha suihkeen muodossa. Yleensä tuotetta on helppo ja yksinkertainen käyttää. Löytyy erilaisia muotoja, neutraaleja, kiiltoa-antavia ja mattapintaisia.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.