Luokat
Suodatin

Hiusvahat

150 tuotteet kategoriassa Hiusvahat

Hiusvahat sekä hiusgeelit ovat ehdottomasti suosituimpia tuotteita, ja hyvien muotoilutuotteiden tarjonta onkin todella laaja. Lyhythiuksiselle hiusvaha tai hiusgeeli sopii erityisen hyvin, sillä ne helpottavat hiusten muotoilua juuri sellaisiksi kuin itse haluat. Myös pitkähiuksisille nämä tuotteet ovat käyttökelpoisia jos esimerkiksi haluat luoda ”wet lookin” taaksekammatuista hiuksista. Sinua odottaa laaja ja suuri valikoima hiusvahoja ja hiusgeeliä joten saattaa olla vaikeaa löytää sopivaa tuotetta eri vaihtoehdoista. Älä kuitenkaan hätäile, sillä me olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiusvahan ja hiusgeelin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Luo eloa hiuksiisi hiusvahalla

Saattaa olla hiukan vaikeaa erottaa hiusvahan ja hiusgeelin eroavaisuuksia toisistaan, ja tietää mikä itsellesi olisi hyvä valita. Hiusgeeli on tuote joka on pehmeä ja geelimäinen koostumukseltaan.

Hiusvaha on toinen käytännöllinen ja suosittu tuote. Sen koostumus on kovempi ja se antaa täydellisen pidon koko päiväksi. Erona hiusgeeliin, joka näkyy kiiltävämpänä hiuksissa, hiusvaha jättää mattapintaisen lopputuloksen hiuksiin. Hiusvaha on hyvä väline esimerkiksi jos haluat luoda lyhyisiin hiuksiin rakennetta ja muotoa. Muistathan lämmittää vahaa käsissäsi ennen kuin levität sen hiuksiin. Sitä on helpompi levittää hiuksiin ja se levittyykin tasaisemmin kun se on lämpimämpää. Hiusvaha vaikuttaa parhaiten lyhyissä ja keskipitkissä hiuksissa. Valikoimissamme on paljon erilaisia vahoja ja geelejä. Meiltä löytyy muun muassa kuituvahaa joka tuo voimakasta pitoa sekä volyymiä. Sopii täydellisesti vähän hurjempiin lookeihin. Usein vahaa levitetään kosteisiin/pyyhekuiviin hiuksiin, muotoillaan, puristellaan ja korjaillaan kampausta kunnes hiukset ovat siinä muodossa mistä pidät. On aina hyvä aloittaa varovasti ja lisätä sitten, jos on tarpeen.