Muotovaahdot

Muotoiluvaahto antaa hiuksillesi pitoa, tukea ja volyymia. Kiharoille hiuksille tuote toimii erinomaisesti, sillä muotovaahdolla saat vähennettyä pörröisyyttä.


Muotovaahdot

Muotoiluvaahto antaa hiuksillesi pitoa, tukea ja volyymia. Kiharoille hiuksille tuote toimii erinomaisesti, sillä muotovaahdolla saat vähennettyä pörröisyyttä.

Luokitus
  • (28)
  • (11)
84 Tuotetta

Mitä muotoiluvaahto tekee?

hiusvaahtoMuotoiluvaahto on muotoilutuote, jota käytetään saadaksesi tuuheutta, paremmat kiharat, sekä pitoa ja rakennetta hiuksiisi. Suosittu tuote moniin käyttötarkoituksiin. Vaahto sopii kaikkiin hiusten pituuksiin ja hiusmalleihin, lyhyistä pitkiin ja suorista kihariin. Kun vaahto on hierottu hiuksiin, hiukset tuntuvat ilmavilta ja kevyiltä. Antaa myös hiuksille uskomatonta tuuheutta. Valitse lujuus joka sopii hiuksillesi ja jota tarvitset! Käytätkö usein hiustenkuivaajaa tai muita lämpötuotteita? Voi olla, että tässä tapauksessa on hyvä, että käytät muotovaahtoa lämpösuojana, joka suojaa hiuksia halkeilulta.

Muotovaahto ohuille hiuksille

Ohuet ja elottomat hiukset? Muotovaahto ohuille hiuksille antaa tuuheutta ja nostetta. Aloita hoito mielellään tuuheutta antavalla shampoolla ja hoitoaineella. Älä käytä liikaa hoitoainetta, se voi painaa hiuksia alaspäin.

Hiusvaahto = tuuheus

Paksut ja tasaiset hiukset ilman tuuheutta? Tämä hiusvaahto on ratkaisu sinulle! Pese hiukset ensin tuuheutta parantavilla shampoilla ja hoitoaineilla saadaksesi täydellisen tuuheuttavan tehon. Saadaksesi ylimääräistä tuuheutta, voit muotoilla hiukset kihartimella. Vaahto antaa hiuksille rakennetta ja kiharoista tulee ilmavat ja ne pysyvät pitkään.

Hiusvaahto, jossa väriä

Käytä hiusvaahtoa, jossa on väriä, kun haluat piristää juuri värjättyjä hiuksiasi. Samalla tuote antaa lujuutta ja tuuheutta. Värivaahto tai vaahtosävy piristävät luonnollista hiusväriä tai värjättyjä hiuksiasi.

Muotoiluvaahto kiharoille

Muotoile ja ylläpidä kiharoitasi tällä vaahdolla, joka on tarkoitettu juurikin kiharoille hiuksille. Muotovaahto ehkäisee sähköistymistä ja samaan aikaan saa kiharat kestämään pitkään. Luonnolliset kiharat tarvitsevat usein hieman kosteutta. Käytä kosteuttavaa shampoota ja hoitoainetta varastoidaksesi kosteutta. Sitten valitse kosteuttava muotovaahto, saadaksesi parhaat kiharat.

Muotoiluvaahdon käyttö

Yleisesti muotoiluvaahto hierotaan pyyhekuiviin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset kuivataan joka hiustenkuivaajalla tai annetaan kuivua. Kokeile ja löydä paras tekniikka, joka sopii juuri sinun hiuksillesi! Jos sinulla on luonnonkiharat hiukset, ja haluat ylläpitää niitä, hiero vaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile kiharat yhdessä muotoiluvaahdon kanssa. Anna kuivaa tai kuivaa hiustenkuivaajalla. Kun käytät muotoiluvaahtoa, levitä ja hiero se pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero tuote hiuspohjaan ja liuta sitä pitkin hiuksia. Kampaa hiukset ja kuivaa ne haluamallasi tavalla.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.