Suolasuihkeet

Suolasuihke on loistava muotoilutuote, mikäli haluat rennon ja luonnollisen surffitukan. Suolasuihke antaa hiuksille rakennetta, volyymia ja poistaa hiuksista liukkautta. Suihkuta suolasuihketta pyyhekuiviin hiuksiin.


Suolasuihkeet

Suolasuihke on loistava muotoilutuote, mikäli haluat rennon ja luonnollisen surffitukan. Suolasuihke antaa hiuksille rakennetta, volyymia ja poistaa hiuksista liukkautta. Suihkuta suolasuihketta pyyhekuiviin hiuksiin.

Luokitus
  • (7)
  • (4)
  • (2)
  • (1)
40 Tuotetta

Mitä suolasuihke tekee?

Saadaksesi hiuksillesi ihanan rakenteen, kannattaa käyttää suolasuihketta. Suolasuihke sisältää jonkunlaista suolaa, mutta voi myös sisältää muita aineosia, jotka kosteuttavat ja hoitavat hiuksia. Suolasuihke tekee hiuksista helpommat muotoilla, helpommat ylläpitää kiharoita ja saat upean ilmeen nopeasti. Täydellinen sinulle, jolla on suorat ja kiiltävät hiukset, mutta joka tarvitset hieman lisää tuuheutta. Suolaiset ja pörröiset hiukset ovat myös kesätrendi, mutta tämä ilme toimii vuoden ympäri.  Lopputuloksena saat suorat ja mattapintaiset hiukset, mutta paljon tuuheutta.

Kuluttaako suolasuihke hiuksia?

Suolasuihke ei kuluta hiuksia. Suihke antaa tuuheutta. Hiukset voivat tuntua kuivemmilta toistuvan käytön jälkeen. Tämän korjaat helposti ostamalla kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen tai öljyn tai minkä tahansa hoitavan ja kosteuttavan hiustuotteen. Jos hiuksesi ovat todella kuivat, sinun tulisi käyttää suihketta kosteutettuna, kuten arganöljyä tai glyseriiniä sisältävien tuotteiden kanssa.

Kiharat suolasuihkeen avulla

Suolasuihkeella on helppo muotoilla luonnonkiharat hiukset. Ylläpidä kauniit kiharat suihkuttamalla tuotetta kosteisiin hiuksiin ja hiero suihke kiharoihin. Anna kuivua tai kuivaa hiustenkuivaajalla. Tuloksena saat kauniin ranta-kiharat, ilmavat ja ihanat kiharat, jotka eivät tunnu jäykiltä.

Haluatko kihartaa hiukset suolasuihkeella, se onnistuu myös hyvin. Suihkuta kosteisiin hiuksiin, anna kuivaa itsestään saadaksesi parhaat tulokset. Kiharra hiukset osissa. Kun kiharat ovat valmiina, voit suihkuttaa suolasuihketta hiuksiisi vielä kerran ja samalla hivuta sormet hiuksien läpi saadaksesi luonnollisen ilmeen. Viimeistele muotoilu suihkeella saadaksesi kevyttä pitoa.

Suolasuihke lyhyille hiuksille

Suolasuihke toimii myös lyhyille hiuksille. Suihkuta kosteisiin hiuksiin. Kuivaa hiukset föönausharjan avulla saadaksesi hiuksiisi tuuheutta ja täyteläisyyttä. Kun olet saanut tuuheutta hiuksiisi, vedä sormet hiusten läpi saadaksesi luonnollisen lopputuloksen.

Suolasuihkeen käyttö

  • Suolasuihketta voidaan käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.
  • Suihketta suihkutetaan noin 20cm etäisyydeltä, jolloin suihke jakaantuu tasaisesti hiuksiin.
  • Kuivaa hiustenkuivaajalla tai anna kuivua itsestään. Saa paremmin muotoillut kiharat harjaamalla hiuksia.

Tekstuurisuihke

Tekstuurisuihke, ja sen perimmäinen tarkoitus on nimensä mukaisesti antaa tekstuuria eli rakennetta. Antaa hiuksille ihanaa terävyyttä, joka on kuin olisit uinut meressä. Tuloksena saat mattapintaiset hiukset, ja täydellisen pohjan hiusten muotoilulle. Tekstuuria antavia suihkeita löytyy monenlaisia, ja yksi tavallisimmista on suolasuihke, mutta muunkinlaisia suihkeita löytyy kuten aerosolisuihke. Suolasuihketta käytetään usein kosteisiin hiuksiin, mutta sitä voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin. Aerosolisuihketta puolestaan käytetään kuiviin hiuksiin.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.