Ecooking

Seawater for Hair

Koko

22,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 97066

Antaa hiuksille volyymia ja aaltoilevan rannan ilmeen. Tämä suolavesisuihke antaa hiuksille volyymia ja täyteläisen ilmeen kuin raikas ja viileä pulahdus mereen, jossa hiuksesi ovat olleet veden alla. Seawater For Hair antaa hiuksillesi mattapintaisen pinnan ja kauniita aaltoja. Seawater For Hair on sekoitus luonnollista merisuolaa, luomu roomalaista kamomillaa ja provitamiinia B5. Merisuola tarjoaa monien kivennäisaineidensa kanssa ravintoa ja volyymia, kun taas roomalainen kamomilla suojaa hiuksia vapailta radikaaleilta ja provitamiini B5 ravitsee ja kosteuttaa hiuksia. Seawater For Hair sisältää myös UVA-suojan ja saastumista estävän suojan, joka suojaa hiuksiasi ja hiuksiasi – käytti luonnollisia ja värjättyjä hiuksia - auringonsäteitä ja saasteita vastaan. Seawater For Hair -tuoksussa on ihana kukkien, vihreiden lehtien ja sitrushedelmän tuoksu ja se sopii kaikille hiustyypeille. Vegaaninen koostumus. 

KÄYTTÖ:
Voit käyttää Seawater For Hair -vettä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Levitä suihke tasaisesti ja purista se hiuksiin. Kuivaa hiukset tai anna niiden kuivua ilmassa. Muotoile haluamallasi tavalla.
VINKKI: Jos sinulla on kuivat hiukset, voit yhdistää Seawater For Hair -tuotteen pieneen hiusöljyyn. Tämä antaa sinulle haluamasi rantahiusten ulkonäön ja pitää hiukset kosteutettuina.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.