IdHAIR Curly Conditioner 250ml

15,95 € 16
Väliaikaisesti loppunut
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Curly, 250ml IdHAIR Hoitoaine

Hiustyyppi Kaikki hiustyypit, Kiharille hiuksille
Sertifiointi Grön Salong
Sustainable Beauty Ympäristömerkki
Vaikutus Kiiltoa tuova, Pehmentävä, Kosteuttava, Kiharan muotoiluun
Valmistusmaa Ruotsi
Volume Conditioner 250ml

Hoitoaine, joka on suunniteltu kiharoille hiuksille. Kosteuttaa ja antaa kiharoille uuden elämän. Tekee kiharoista kestävät. 

Pääainesosat:

• Gojimarjat ovat pieniä punaisia marjoja jotka näyttävät hedelmiltä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä marjat sisältävät uskomattoman määrän antioksidantteja ja kosteutta, joka saa hiukset näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. 

• 18-MEA, jota löytyy jo hiuksista, mutta joka ei palaudu haavoittuneissa hiuksissa. Siksi 18-MEA:a tulee antaa ulkoisesti. 18-MEA täyttää lipidejä joiden tuloksena hiukset on helppo kammata, ne ovat terveet ja suorat. 

• Panthenoli - on kaikkialla ympärillämme: kaikissa elävissä soluissa. Panthenoli tunkeutuu syvälle hiuksiin ja antaa hiuksille kosteutta ja kiiltoa. Panthenoli imeytyy hiuspohjaan ja antaa hiusjuurille B5- vitamiinia. 

 

Sarja on pieni, mutta se sisältää kaiken mitä tarvitset laineikkaille tai kiharille hiuksille. Kun käytät  IdHAIR Curly- tuottteita saat parhaat lopputulokset kiharoille hiuksille. Kaikki tuotteet on valmistettu Ruotsissa. 

Curly
Tuote on siirretty ostoskärryyn.