0 Ostoskori
0 stars, based on 0 reviews

Schwarzkopf Professional Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo 200 ml

19,95 € 19,95
Väliaikaisesti loppunut
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima
Katso myös
Schwarzkopf Professional Hyaluronic Moisture Kick Spray Conditioner 200 ml
12,50 €

TUOTEKUVAUS Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo 200 ml Schwarzkopf Professional Shampoo

Koko 200 ml
Ominaisuudet Syväpuhdistava
Volume Purifying Shampoo 200 ml

Schwarzkopfin BC Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo syväpuhdistaa normaalin ja rasvoittuvan hiuspohjan. Shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan ja poistaa ylimääräistä talia. Se poistaa tehokkaasti rasvaista talia ja tuotejäämiä ja ylläpitää hiusten hyvinvointia. Se tasapainottaa ja raikastaa hiuspohjaa ja tukee hiusten hyvinvointia.

 

Terve ja hyvinvoiva hiuspohja on olennainen asia kun haluat kasvattaa hiuksiasi. Schwarzkopfin BC Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo sisältää Unika StemCode™ -kompleksin ja hydrolisoitua riisiuutetta ja soijapapu-uutetta, jotka ovat tärkeitä hiusten hyvinvoinnin edistäjiä. Tämän lisäksi Schwarzkopfin BC Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo sisältää vitamiineja, jotka suojaavat ja auttavat hiuksia sekä hiuspohjaa voimaan paremmin. 

 

Schwarzkopfin BC Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo sisältää StemCode™-yhdisteen ja B3-vitamiinin johdannaisen. Se syväpuhdistaa rasvoittuvan hiuspohjan ja hiukset liiasta talista ja tuotejäämistä turvaten samalla uusien hiusten laadun. 

Katso lisää vastaavia kuin Bonacure Scalp Genesis
Tuote on siirretty ostoskärryyn.