L'Oréal Professionnel

Metal DX Anti-Deposit Protector Concentrated Oil

Koko

40,90 €
Odotuslistalle
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kuvaus

Tuote: 110341
[TIETEELLINEN LÖYTÖ] Pesu pesun jälkeen, metalli tunkeutuu hiuskuituihisi. Metallihiukkaset aiheuttavat riskin katkeilulle ja värin haalistumiselle.
[PATENTOITU INNOVAATIO]: Tämä Glicoaminea sisältävä hiusöljy suojaa hiuksia hiukkasten kertymiseltä. Tämä uusi tiivistetty öljy on osa Metal DX -tuotesarjaa, joka poistaa metallia hiuksista ehkäistäkseen hiusten katkeilua ja värin haalistumista*
[-97 % HIUSTEN KATKEILUA]: Hiuksista tulee välittömästi vahvemmat ja ravitut. Vain yhdellä käyttökerralla: -97% hiusten katkeilua, 2x ravitummat hiukset. Hiuksissa on enemmän rakennetta ja hallittavuuta.
[ELOISA VÄRI]: Hiukset ovat 2x kiiltävämmät ja väri näyttää intensiivisemmältä.
[AMMATTIMAINEN KOOSTUMUS]: Sen täyteläinen koostumus imeytyy välittömästi hiuskuituun ilman latistavaa vaikutusta. Hiukset ovat 10 % tuuheammat.
[SUOJAA LÄMMÖLTÄ JA PÖRRÖISYYDELTÄ]: 3 kertaa enemmän pörröisyyden hallintaa* ja lämpösuoja 230°C asti*
[SUOSITELLAAN KAIKILLE HIUSTYYPEILLE]: Kaikille hiuksille, värjätyille, vaurioituneille, vaalennetuille ja käsittelemättömille hiuksille.
[KYSY METAL DX KAMPAAMOPALVELUSTA]: Pyydä seuraavalla kampaamokäynnilläsi Metal DX -menetelmää, joka sisältää Glicoaminea hiusten katkeilun ja värin haalistumisen ehkäisemiseksi: 100 % pitkäkestoinen ja sävyn säilyttävä väri sekä -97% hiusten katkeilua**. Metal DX on kehitetty yhteistyössä väri-, balayage- ja vaalennuksen ammattilaisten kanssa. @sebastiancolorist, @washingtonnunnes, @lucasdioslo & @charlotte_catherin

* Instrumentaalinen testi Metal DX -hiusöljyllä
** Instrumentaalinen testi Metal DX shampoon + hiusnaamion kanssa

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.