Australian Bodycare

3 Hair products

For Dry Scalp And Dandruff

Koko

42,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Rasvoittuvat hiuksille
Rasvoittuvat hiuksille
Hilse
Hilse

Kuvaus

Tuote: 101605
Päänahan paketti sisältää Scalp Serumin, Hair Clean Shampoon ja Hiustenhoitohoitoaineen kuivan päänahan, hilseen tai rasvaisten hiusten hoitoon.
Pakkauksen tuotteet sisältävät mm. Teepuuöljyä, joka puhdistaa syvältä, kun taas luonnolliset aktiiviaineet lisäävät kosteutta ja hoitoa kutisevalle päänahalle.
Scalp Serum toimii naamiona hiuksille, joita käytetään kuivassa päänahassa ja hilseessä. Scalp Serum palauttaa päänahan terveen tasapainon ja siksi sitä voidaan käyttää myös näppylöiden ja rasvaisen päänahan hoitoon.
Hair Clean on tehokas hilseshampoo, jota voidaan käyttää rasvaisille hiuksille tai jos sinulla on kutiava ja kuiva päänahka. Shampoon luonnollisten aktiivisten aineiden avulla bakteerit ja ylimääräinen tali pestään tehokkaasti pois, jolloin kutiseva päänahka ja muut ärsytykset vähenevät ja estyvät.
Hiustenhoitoaine lisää kosteutta hiuksiin, jotta niistä tulee kiiltäviä ja terveitä. Hair Care Conditioneria voidaan käyttää myös kuivalle päänahalle, jos se tarvitsee ylimääräistä kosteutta tai jos päänahka kutiaa voimakkaasti.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.