Aveda

Botanical Repair Strengthening Overnight Serum

Koko

41,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 105085
Yön aikana nukkuessasi helposti imeytyvä seerumi korjaantuu nopeasti suoraan aivokuoreen ja vahvistaa hiuksia sisältä ulospäin. Herää vahvemmilla, terveemmillä hiuksilla jo yhden yön jälkeen.

Korjaa hiukset kaikissa kolmessa kerroksessa ja vähentää hiusten katkeamista 84 % kevyen koostumuksen ansiosta, joka on erityisesti suunniteltu toimimaan tehokkaasti yön yli. Seerumi muodostaa näkymättömän verhon hiusvarren päälle minimoimaan kitkaa ja auttaa estämään vaurioita nukkuessasi. Seerumi ravitsee, pehmentää ja tasoittaa kasvipohjaisella teknologialla sekä palauttaa hiukset ja jättää ne terveiksi.

botanical Repair™ -yön korjausseerumi, kasviteknologialla
Luo uusia sidoksia ja vahvistaa hiuskuorta , ehkäisee ja suojaa vaurioilta ja vähentää 84 %:lla halkeilevia päitä näiden kasvikäyttöisten komponenttien avulla:

• Sidoksia muodostava kasvimolekyyli – Muodostaa uusia vetysidoksia syvälle hiusten aivokuoreen vahvistaakseen ja uudistaakseen hiuksen hiuksia. hiusten eheys ytimessä.
• Nourishing Macro Green Blend – Täydennä terveiden hiusten peruselementtejä sertifioiduilla luomuavokado-, vihreän teen ja sacha inchi -öljyillä. Tasoittaa hilsettä ja auttaa selviytymään. Estää haaroittuneita latvoja.
• Kasvipohjainen kompleksi – Luo näkymätön kasvitieteellisen ulkokerroksen, joka suojaa hiuksia tulevilta vaurioilta.
• Nangai Oil – Auttaa yhtenäistämään haaroittuneita latvoja ja vähentämään niiden ulkonäköä välittömästi 84 % yhden yön aikana.

Sopii
Kaikille hiustyypeille: ohuet, keskikokoiset, paksut
Kaikki tekstuurit: suorat (1A – 1C), aaltoilevat (2A – 2C), kiharat (3A – 3C) ja kiharat (4A) – 4C)

Aromi
Avedan omalla pure-fume™-aromilla, jossa on sertifioitua luomuylang-ylangia, ruusua, meiramia ja muita puhtaita kukka- ja kasviesansseja.

99 % luonnollista alkuperää. * 100 % vegaaninen. Ei testattu eläimillä

*99% luonnollista alkuperää ISO-standardin mukaisesti; kasveista, ei-öljymineraaleista ja/tai vedestä.
Aveda on tuotemerkki, joka ei testaa tuotteitaan eläimillä. Emme tee eläinkokeita emmekä koskaan pyydä muita tekemään niin puolestamme.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.