Redken

Acidic Perfecting Concentrate

Leave-In Treatment
30,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kohokohdat

Vaurioituneille hiuksille
Vaurioituneille hiuksille
Vahvistava
Vahvistava

Kuvaus

Tuote: 89232
Taistele vuoden aikaisia ​​näkyviä vaurioita vastaan ​​yhdellä käyttökerralla* nelivaiheisella Redken Acidic Bonding Concentrate -rutiinilla.

Ammattimainen koostumus! Redken Acidic Bonding Concentrate leave-in -hoitotuote on Redkenin tehokkain all-in-one -koostumus, joka korjaa kaikentyyppisiä vaurioituneita hiuksia. Tämä erittäin täyteläinen ja ylellinen hoitotuote korjaa hiukset hiuskuoresta ytimeen antaen vahvuutta, intensiivistä hoitoa ja suojaa värin haalistumista vastaan.

Sen 5% Bonding Care Complexilla ja sitrushapolla, Acidic Bonding Concentrate -hoitotuote vahvistaa heikkoja sidoksia ja parantaa hiusten kestävyyttä. Tämä pH-arvoa tasapainottava leave-in -hoitotuote on kehitetty erityisesti happamalla pH-arvolla taistelemaan hiusten värjäyksen, lämpömuotoilun ja jopa veden negatiivisia vaikutuksia vastaan. Lopputulos? Hiukset, jotka näyttävät ja tuntuvat terveiltä!

Pääasialliset hyödyt:

Lämpösuoja jopa 230 asteeseen saakka**
Hallitsee pörröisyyttä
2x vähemmän katkeilevia hiuksia****
pH-arvoa tasapainottava

*Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment, shampoo, hoitoaine ja leave-in -rutiini vs. vaurioitumattomat hiukset

** Käytettynä Acidic Bonding Concentrate shampoosta ja hoitoaineesta koostuvana rutiinina vs. ei-hoitava shampoo

*** Käytettynä Acidic Bonding Concentrate shampoosta, hoitoaineesta ja leave-in -tuotteesta koostuvana rutiinina vs. ei-hoitava shampoo

**** Käytettynä Acidic Bonding Concentrate shampoosta, hoitoaineesta ja leave-in -tuotteesta koostuvana rutiinina vs. ei-hoitava shampoo

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.