Musta hiusväri

Monet ihmiset haluavat mustan hiusvärin, mutta ovat epävarmoja ajatellen, jos tulos ei ole toivottu. Jos valitset korkealaatuisen hiusvärin, voit olla varma, että saat yhtä hyvän tuloksen kuin kampaajalla. Musta hiusväri on saatavana eri sävyissä, ja siinä voi olla esimerkiksi sininen tai violetti sävy. Sininen musta hiusväri antaa hiuksillesi ylimääräistä intensiivisyyttä. 

Poista musta hiusväri 

Mustan hiusvärin poistaminen voi olla hankalaa. Jos et ole varma, on parempi aloittaa sävytteellä, sillä sen saa pestyä pois. Jos olet jo värjännyt hiuksesi mustaksi, mutta haluat saada värin pois hiuksistasi, voit ostaa värinpoistoainetta. Jos hiusväriä joutuu iholle värjäyksen aikana, on järkevää poistaa se välittömästi. Voit välttää ihon värjääntymistä voitelemalla vaseliinia hiusrajaan.

Mikä ihonsävy sopii mustille hiuksille?

Usein sanotaan, että honsävyllämme on kylmä, lämmin tai neutraali sävy. Se, mikä niistä sopii parhaiten mustiin hiuksiin, on kylmä ihonsävy, mutta se on tietysti makukysymys.

Monet ihmiset valitsevat mustat hiukset, koska ne liittyvät tiettyyn tyyliin. Hyvä valinta mustille hiuksille on hiusväri nimeltä Live Color XXL Schwarzkopfilta. Jos haluat lämpimämmän mustan värin, voit valita mustan hiusvärin punaisella pohjavärillä. 

Meiltä Nordicfeeliltä löydät laajan valikoiman mustia hiusvärejä sellaisilta tuotemerkeiltä kuin SchwarzkopfGarnier ja MOOD.

Näyttää 48 15 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita