Hiustenkuivaajat

Hiustenkuivaajalla et vain kuivaa hiuksiasi, vaan saat hiuksiisi upeaa volyymia tai luot kiharoita. Laadukas hiustenkuivaaja takaa salonkitasoisen lopputuloksen. Nordicfeelin valikoimasta löytyy useita erilaisia hiustenkuivaajia kätevillä lisäosilla sekä matkaföönejä.

52 Tuotteet
(1)
ghd
Helios™ Professional Hairdryers
White
(1)
ghd
Helios™ Professional Hairdryers
Black
ghd
Air® Professional Hairdryer
(1)
ghd
Air Hair Drying Kit - Hiustenkuivaaja
BaByliss
Turbo Smooth 2200
OBH Nordica
Björn Axén Tools
Power Pro 2200W
BaByliss
Hydro-Fusion 2100 Hair Dryer
ghd
Flight+ 2.0
1 pcs
(1)
ghd
Helios™ Professional Hairdryers
Plum
(1)
Remington
Coconut Smooth Hairdryer (D5901)
ghd
Helios™ Hair Dryer Orchid Pink
Take Control Now
Remington
PRO-Luxe Hair Dryer
AC9140
Revlon Professional
Hair Dryer & Styler RVDR5212
Cera
Pro DC Dryer
ghd
Flight+
Gift Set
HH Simonsen
Midi Dryer
BaByliss
Air Power Pro 2300 Hair Dryer
Black
BaByliss
Super Light Pro hair dryer
Grey 1 pcs
Remington
Silk
AC9096 Hair Dryer
Braun
Satin Hair 7 Iontech Dryer HD730
Remington
Supercare PRO 2200 AC Hairdryer (AC7200)
Remington
On The Go Dryer 2000
D1500
Revlon Professional
Dryer & Volumiser RVDR5222
Remington
PRO-Air Turbo
D5220 Hair Dryer
Remington
AC8901 HYDRAluxe AC Hairdryer
OBH Nordica
Artist Keratin Care
BaByliss
Cordkeeper 2000
Hair Dryer
ghd
Helios Comb Nozzle
ghd
Helios Pink Limited Edition
Pink 1 pcs
ghd
Helios Sunsthetic Collection
(1)
ghd
Helios™ Professional Hairdryers
Ink Blue
Amika
Immortal Dryer Black
Remington
PRO-Air 2200
D5210 Hair Dryer
Remington
PRO-Air Shine
D5215 Hair Dryer
Cloud Nine
Premium Airshot
1 pcs
BaByliss
Pro Digital
6000E Hairdryer
Cera
Pro Dryer 2000 ion
Remington
Supercare PRO 2100 AC Hairdryer (AC7100)
Amika
The Accomplice Dryer Black
Cloud Nine
The Airshot
Cera
Ultra light Dryer
HH Simonsen
Universal Soft Styler
Remington
Your Styler Dryer Kit
D5219 Hair Dryer
ghd
Helios Hair Dryer Diffuser
BaByliss
Travel Dry 2000
GA.MA
A21.Powerion
Hairdryer
Cloud Nine
Diffuser
1 pcs
Revlon Professional
Hair Dryer & Volumiser Titanium RVDR5279
Näyttää 48 52 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

Hiustenkuivaajat

Millaisen hiustenkuivaajan tarvitsen?

Hiustenkuivaajan valitseminen voi olla hankalaa, varsinkin jos et tiedä tasan tarkalleen mitä etsit. Oletko usein stressaantunut ja haluat vain kuivata hiuksesi ilman erityisiä toiveita? Vai kaipaatko hiustenkuivaajaa diffuuserilla, jolla saat korostettua kiharoitasi? Jos arvostat ylellisyyttä ja tyylikästä viimeistelyä, satsaa ghd:n hiustenkuivaajiin.

Mikä hiustenkuivaaja on paras?

Oikean hiustenkuivaajan löytäminen voi tuntua hankalalta, kun valikoima on niin suuri! Etsitkö hiljaista mutta tehokasta fööniä? Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita hiustenkuivaajia. Helpottaaksemme valintaasi, listasimme omat lempiföönimme. Remington hiustenkuivaaja - edullinen, mutta laadukas hiustenkuivaaja

Mikä on diffuuseri?

Diffuuseri on lisäosa hiustenkuivaajalle, jonka avulla saat kuivattua kiharasi tekemättä niistä pörröisiä. Diffuuseri jakaa tasaisesti lämpöä hiuksiin ja vahvistaa ja korostaa luonnollisia kiharoitasi. Sopii käytettäväksi luonnonkihariin, mutta myös luonnollisiin ja sileisiin hiuksiin halutessasi lisää volyymia. Listasimme alle kolme hiustenkuivaajaa diffuusereilla.

Kuinka hiustenkuivaaja toimii?

Hiustenkuivaajan tehtävä on kuivata hiuksesi nopeasti ja helposti. Jokaisella föönillä on erityiset toimintonsa, yleensä niistä löytyy 2–3 eri lämpöasetusta ja ”cool-shot”-nappi, jonka avulla saat puhallettua kylmää ilmaa, jolla viimeistelet ja saat kampauksen kestämään pidempään. Hiustenkuivaajia löytyy useista eri hintaluokista, ja mikä erottaa halvimmat kalleimmista on moottori. Mitä parempi moottori, sitä nopeammin saat kuivat hiukset!

Kuinka hiustenkuivaajaa käytetään?

Hiustenkuivaajaa voi käyttää monella tapaa. Kaikilla on omat tapansa käyttää fööniä, eikä sen käyttöön ole yhtä oikeaa tai väärää tapaa. Jokainen tietää mikä sopii parhaiten omille hiuksilleen, mutta hiustenkuivaajista löytyy erilaisia nappeja, joiden avulla saat tietynlaisen lopputuloksen. Volyymia hiustenkuivaajan avulla – Halutessasi volyymia ja tuuheutta hiuksiin, kuivaa hiukset föönillä pää alaspäin! Sileät hiukset ilman pörröisyyttä – Kun haluat sileät, suorat ja kiiltävät hiukset ilman pörröisyyttä ja sähköisyyttä, panosta fööniin, jonka mukana tulee kapea suutin. Suuttimen ansiosta ilma keskittyy tarkemmin yhteen kohtaan ja käyttämällä pyöröharjaa saat upean lopputuloksen nopeasti. Kiharien hiusten föönaus – Jos sinulla on kiharat hiukset, kannattaa investoida hiustenkuivaajaan, jonka mukana tulee diffuuseri. Jaa hiuksesi osiin ja föönaa ne diffuuserin avulla. Käytä pienintä asetusta ilmapuhalluksessa säästyäksesi pörröisyydeltä.

Kuinka paljon hiustenkuivaaja kuluttaa hiuksia?

Kaikkien hiukset ovat kunnoltaan ja rakenteeltaan erilaisia, joillain on ohuet ja hennot hiukset, toisilla sen sijaan karheat. Esimerkiksi hiusten vaalentaminen tekee hiuksista usein erittäin kuluneet ja herkät kulumiselle, jolloin sinun kannattaa noudattaa tiettyjä ohjeita, joilla pidät huolen hiuksistasi ja vältät kaksihaaraisten syntymistä ja hiusten katkeilua. Kun haluat välttää hiusten katkeilua föönatessa, anna hiusten kuivua hetki luonnollisesti ennen hiustenkuivaajan käyttöä. Jos hiuksesi ovat erittäin vahingoittuneet, käytä pienempää lämpöä, kun föönaat niitä.

Matkahiustenkuivain

Helppo, kevyt ja nopea – matkafööni on pieni hiustenkuivaaja, joka kulkee mukana helposti esimerkiksi käsimatkatavaroissa. Täydellinen valinta, kun tarvitset mukaasi föönin mutta haluat pakata kevyesti. Matkafööni on usein taitettava ja se mahtuu myös käsilaukkuun. Pientä ja näppärää hiustenkuivaajaa on vaikea olla rakastamatta! Alla löydät meidän suosikkimme matkafööneistä.