Lämpöharjat

Kuka ei rakastaisi salonkitasoista föönausta? Lämpöharjan avulla onnistuu niin suoristaminen, upean volyymin luonti kuin kiharoiden teko. Lämpöharja tekee hiuksistasi kiiltävät, pehmeät ja sileät – aivan kuin olisit käynyt kampaajalla!

34 Tuotteet
Cera
Hotstyler
32mm
ghd
Rise Hot Brush - Lämpöharjat
(1)
Remington
Coconut Smooth Airstyler
AS5901
ghd
Glide Professional Hot Brush
Cera
Hotstyler
45mm
(2)
BaByliss
Big Hair Dual
Gold Edition
Amika
Double Agent 2-in-1 Straightening
Blow Dryer Brush
BaByliss
Air Style 1000
BaByliss
Smooth Finish 2100
Hot Air Styler
BaByliss
Shape & Smooth AS82E
Remington
Volume & Curl
AS7051 Air Styler
BaByliss
Smooth Shape Airstyler
Hot Air Styler
BaByliss
Hydro-Fusion Big Hair Air Styler
Remington
Blow Dry & Style Caring Airstyler
AS7100
BaByliss
Big Hair Lustre AS970E
Remington
Blow Dry & Style Caring Airstyler
AS7300
Remington
Blow Dry & Style Caring Airstyler
AS7500
Amika
Bombshell Blowout Thermal Brush Rose Gold
ghd
Glide Hot Brush Orchid Pink
Take Control Now
Amika
Hair Blow Dryer Brush
HH Simonsen
Hot Air Styler
Cera
IR Hot Styling Brush
32mm
Cera
IR Hot Styling Brush
38mm
Cera
IR Hot Styling Brush
45mm
Amika
Polished Perfection Straightening Brush
Remington
Straight Brush
GA.MA
Varmluftsborste A21.808
Braun
Satin Hair 3Air Styler
Black
Braun
Satin Hair Satin Hair 1 Airstyler AS 110
Revlon Professional
One-Step Combo Pack 1 Volumiser + 1 Paddle
Remington
Blow Dry & Style Rotating Airstyler
AS7580
BaByliss
Hydro-Fusion
Smooth and Shape
Revlon Professional
Round Brush Dryer & Styler Booster RVDR5292
BaByliss
Style Pro 1000 Air Styler
Blue/Gold
Näyttää 48 34 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

Lämpöharjat

Mikä on lämpöharja?

Lämpöharja, lämminilmaharja ja fööniharja – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Lämpöharjoja löytyy monia erilaisia, mutta kaikista yleisin on harja, jossa on pyörivä pää, jonka avulla se muotoilee ja kuivaa hiukset samanaikaisesti. Löytyy myös sellaisia lämpöharjoja, joissa joudut itse pyörittämään harjaa muotoilun aikana. Mikä kaikkia lämpöharjoja yhdistää, on se, että ne muotoilevat hiuksia lämmön avulla.

Kuinka lämpöharja toimii?

Lämpöharja on pyöröharjan ja hiustenkuivaajan yhdistelmä. Lämpöharja lämmittää ja kuivaa hiukset niin, että saat muotoiltua ne juuri kuten haluat. Lämpöharjan avulla saat salonkitasoisen föönauksen kotona. Tuote tekee hiusten suoristamisesta ja kihartamisesta helppoa ja nopeaa, tuoden samalla upeaa volyymia hiuksiin. Kun käytät lämpöharjaa hiuksiin, se vähentää pörröisyyttä ja tekee niistä upeat ja kiiltävät. Lämpöharja sopiikin tuomaan volyymia ja tuuheutta erityisesti ohuille ja elottomille hiuksille. Parhaalla lämpöharjalla säästät kallisarvoista aikaa hiusten muotoilussa. Valitse lämpöharjan malli ja koko omien hiuksiesi pituuden mukaan.

Miksi valita lämpöharja?

Lämpöharjan avulla luot upean blowout-kampauksen hetkessä. Lämpöharja antaa sinulle mahdollisuuden luoda upeita hiustyylejä nopeasti ja vaivattomasti.

Lämpöharja suorille hiuksille

Halutessasi sileät, kiiltävät ja suorat hiukset, käytä lämpöharjaa kosteisiin hiuksiin. Jaa hiukset osioihin ja harjaa hiuksia tasaisella ja vahvalla lämmöllä. Käy sama hiusosio läpi useamman kerran, jos hiukset tuntuvat tai näyttävät pörröisiltä. Lopputuloksena on kauniit, sileät ja kiiltävät suorat hiukset. Jos haluat pientä ekstraa hiustyyliin, taivuta hiuksia muotoilun lopussa. Lämpöharja on täydellinen tuote hiuksille, jotka sähköistyvät helposti! Alla löydät parhaat lämpöharjat, joilla saat kauniin kiiltävät ja suorat hiukset.

Lämpöharja kiharille hiuksille

Halutessasi kauniit kiharat, lämpöharja on täydellinen tuote myös tähän tehtävään. Aloittaessasi muotoilun, hiukset saavat olla hiukan kosteat, mutta eivät täysin kuivat. Harjaa hiukset ja jaa ne osioihin. Kuivaa ja harjaa hiuksia aina pois päin kasvoista saadaksesi luonnollisen ilmeen kiharoillesi.

Lämpöharja tuomaan volyymia

Lämpöharjan avulla luot hiuksiin upeaa tuuheutta nopeasti ja helposti. Halutessasi volyymia, hiukset saavat olla hieman kosteat tai jopa melkein kuivat kun aloitat lämpöharjalla muotoilun. Levitä hiuksiin volyymia tuovaa ainetta, kun kaipaat todellista tuuheutta hiuksiisi. Jaa hiukset osioihin ja harjaa lämpöharjalla juurista latvoihin. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät lämpöharjaa, ole varovainen, kun föönaat hiuksia juurista, ettet vain polta hiuspohjaasi.