Hiustuoksut

Hiustuoksu ei pelkästään saa aikaan hyväntuoksuisia hiuksia vaan antaa kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä. Tuoksu myös auttaa häivyttämään epämiellyttäviä hajuja hiuksista, joita voi tarttua muun muassa grillauksen tai baari-illan aikana.  Tavallinen hajuvesi voi helposti kuivattaa hiuksia, tämän vuoksi hiustuoksu on hyvä valinta.

Näyttää 48 7 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

Hiustuoksut

Mikä on hiustuoksu? Hiustuoksu virkistää hiuksia ja antaa niille hyvän tuoksun. 

Osta tuoksu NordicFeeliltä

Hiustuoiksut ovat melko uusia asia markkinoilla, mutta kiinnostus kasvaa jatkuvasti. Me olemme toki mukana tässä trendissä! Löydä uusi suosikkituoksusi Nordicfeeliltä. 

Aquolina Pink Sugar -hiusparfyymi

Aquolina Pink Sugar -hiusparfyymi on makea hiustuoksu, jossa on kolan ja vaniljan tuoksunuotteja. Hiusparfyymi sisältää silikonia, joka tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät. 

Kaikkiin tilaisuuksiin

On useita tilaisuuksia, joihin hiusparfyymi sopii loistavasti. Ne poistavat sähköisyyttä ja tuoksuvat erittäin hyvälle. Hiustenpesua ei suosittella tehdä joka päivä, mutta hiukset eivät enää tuoksu hyvälle päivän jälkeen pesusta. Tällöin hiusparfyymi voi olla pelastava tekijä! 

Goldwell-hiusparfyymi pahaa hajua vastaan 

Haluatko suojata hiuksiasi UV-valolta, antaa kosteutta vai poistaa sähköisyyttä? Goldwell-merkin Kerasilk Repower Beautifying Hair Perfume tuoksuu ihanalle setripuulle ja hoitaa hiuksiasi ja helpottaa niiden sähköisyyttä. 

Ariana Grande -hiusparfyymi

Ariana Grande -hiusparfyymi antaa raikkaan tuoksun koko päiväksi. Kun ostat merkin hiusparfyymin voit olla varma siitä, että saat persoonallisen tuoksun, joka säilyy pitkään. 

Sachajuan-hiusparfyymi

Jos pisät luksuksesta Sachajuan-hiusparfyymi sopii hyvin sinulle. Tuoksu sisältää ruusun,  ylang ylangin, patsulin ja valkoisen myskin esansseja. Se antaa hiuksille myös upeaa kiiltoa. Erittäin korkealaatuinen tuote upealla lopputuloksella.