Jäsenehdot


Viimeksi päivitetty: 05.10.2022

Jäsenyyden antaja on Youty AB (556746-8904), Valhallavägen 117K, 115 31 Stockholm, Sweden. Youty AB:tä kutsutaan jäljempänä nimellä "Youty/Youty Group (käsittäen verkkokaupat nordicfeel.fi)".

Tämä sopimus koskee House of Youty -jäseniä. Näiden ehtojen lisäksi sovelletaan myös tietosuojakäytäntömme sekämyyntiehtojamme.

Jäsenyys

Jotta voit liittyä House of Youtyn jäseneksi, sinun on oltava 18-vuotias, jäsenyys on henkilökohtainen ja linkitetty rekisteröimääsi sähköpostiin. Liityt jäseneksi rekisteröitymällä verkkosivustollamme. Liittyessäsi House of Youtyn jäseneksi, hyväksyt ja vahvistat nämä jäsenyysehdot. 

Rekisteröityessäsi uudeksi House of Youty -jäseneksi tilaat automaattisesti uutiskirjeemme. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset apua uutiskirjeen peruuttamisessa.

Maksut

House of Youtyn jäsenyys on ilmainen.

Arvostelut

Youty pidättää oikeuden kaikkiin julkaistuihin tuotearvosteluihin ja voi halutessaan joko julkaista tai poistaa ne näkyvistä sivuiltansa.

  • Hyväksytyn tuotearvostelun tulee täyttää seuraavat ehdot:
  • Anna kokonaisarvosana tähtien muodossai 1-5 (pakollinen).
  • Nimimerkki (pakollinen, max 50 merkkiä).
  • Otsikko/Yhteenveto (pakollinen, max 100 merkkiä).
  • Arvostelu (pakollinen, 50 - 500 merkkiä).
  • Nimimerkki tai teksti ei saa sisältää kirosanoja, herättää pahastusta tai rikkoa Suomen lakia.

Jäsenyyden voimassaolo ja irtisanominen

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi tai kunnes jompikumpi osapuoli päättää irtisanoa sen. Voit irtisanoa jäsenyytesi milloin tahansa oman profiilisivusi kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. House of Youtyn käyttämättömiä pisteitä ei hyvitetä tilin lopettamisen yhteydessä.

Muutokset jäsenehtoihin

Youty Group pidättää oikeuden muuttaa House of youtyn sääntöjä. Jäsenenä sinulle ilmoitetaan yksi (1) kuukausi etukäteen sähköpostitse ehtojen muutoksista.

Henkilötiedot

Keräämme ja käytämme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle jäsenyyden House of Youtyssa näiden jäsenyysehtojen mukaisesti. House of Youtyn jäseneksi liittymisen yhteydessä pyydämme sähköpostiosoitteesi, etu- ja sukunimesi sekä valitsemasi salasanan. Käsittelemme näitä tietoja voidaksemme tunnistaa sinut jäseneksi ja hallita jäsentiliäsi. Sähköpostiosoitettasi käytetään myös, jotta voimme kommunikoida kanssasi esim. lähetettäessä tarjouksia ja alennuksia. Tällainen viestintä kanssasi voi tapahtua mahdollisesti myös tekstiviestillä, jos olet rekisteröinyt matkapuhelinnumerosi jäsentilisi puitteissa. Käsittelemme myös henkilötietojasi bonuspistejärjestelmän hallitsemiseksi sekä voidaksemme tarjota sinulle yleisiä jäsenyystarjouksia valituista tuotteista, bonuspistejärjestelmään liittyviä erikoistarjouksia ja etuja sekä muita henkilökohtaisia tarjouksia ja alennuksia mieltymystesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Henkilötietojasi voidaan myös käsitellä, jotta voimme arvioida, kehittää ja parantaa palveluita, tuotteita ja järjestelmiä. Näin on silloin, kun täytät esimerkiksi asiakastutkimuksen tai muuten annat meille mielipiteesi.

Jäsenenä saat pääsyn henkilökohtaiseen sisältöön. Voidaksemme tarjota sinulle henkilökohtaisia tuotesuosituksia, tarjouksia ja alennuksia mieltymystesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan, keräämme ja käsittelemme tietoja ostohistoriastasi ja ostokäyttäytymisestäsi nimenomaan tarkoituksena suunnitella ja tarjota sinulle henkilökohtaisia alennuksia ja tarjouksia sen perusteella, mistä uskomme juuri sinun olevan kiinnostunut. Lisätietoja, joita Youty Group voi käyttää tähän tarkoitukseen, voivat olla määrittämäsi mieltymykset, maantieteelliset tiedot, Youty Groupin digitaalisten palveluiden asetukset, ikä, sukupuoli, ostotiheys sekä asiakastyytyväisyyden ja markkinatutkimusten tulokset. Erityistarjoukset valituista tuotteista lähetetään sinulle sähköpostitse tai tekstiviestinä. Ne näkyvät myös, kun kirjaudut sisään käyttäjätilillesi.
Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin olet House of Youtyn jäsen. Kun jäsenyytesi on päättynyt, Youty Group poistaa kolmenkymmenen (30) päivän sisällä tai muuttaa anonyymiksi kaikki henkilötietosi, jotka johtuvat House of Youtysta. Tämän kolmenkymmenen (30) päivän jälkeen Youty Group ei tallenna mitään tietoja, jotka voidaan linkittää sinuun henkilökohtaisesti.

Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi saat tietosuojakäytännöstämme.

Tiedot, jotka eivät ole henkilötietoja

Youty Group voi kerätä ja käsitellä koostettuja tietoja seuratakseen ja arvioidakseen House of Youtyn käyttäjien trendejä. Tämä tarkoittaa, että tiedot House of Youtyn käytöstäsi kerätään ja muutetaan anonyymiksi tavalla, joka tarkoittaa, että emme voi enää linkittää tietoja sinuun henkilökohtaisesti. Käytämme tätä anonyymiä tietoa siitä, kuinka käyttäjät käyttävät palveluitamme House of Youtyn tilastoihin, palvelujen parantamiseen ja tuotekehitykseen. Nämä tiedot ovat täysin anonyymejä, eivätkä siten ole henkilötietoja. Tästä johtuen tällaisia koostettuja tietoja voidaan tallentaa pidempään kuin henkilötietojasi.

Viestintä ja tarjoukset

House of Youtyn viestintä tapahtuu yleensä sähköpostitse ja tekstiviestillä. Jäsenenä saat henkilökohtaista viestintää kampanjoista, tarjouksista, uutisista, tuotesuosituksista ja inspiraatioista. Jotta voimme täyttää tämän sitoumuksen, analysoidaan sinusta kerätyt tiedot, jotka sinä olemalla jäsen olet hyväksynyt. Voit milloin tahansa halutessasi pidättäytyä tämän tyyppisestä postituksesta profiilisivusi kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ylivoimainen este

Youty Group ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat oikeustoimista, hallituksen toimista, lakosta, saarrosta, boikotoinnista, työsulusta tai muista vastaavista olosuhteista. Varaus pätee myös, jos Youty Group itse ryhtyy tällaisiin työtaistelutoimenpiteisiin tai joutuu tällaisten kohteeksi. Youty Group ei myöskään ole velvollinen korvaamaan muissa tapauksissa syntyneitä vahinkoja, jos Youty Group on noudattanut tavanomaista huolellisuutta.

Yhteystiedot
Youty AB (556746-8904)
Valhallavägen 1170K 
115 31 Stockholm
Sweden

Tuote on siirretty ostoskärryyn.