Nivea

Cellular Filler Elasticity Reshape Day Cream SPF30

Koko

19,50 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

SPF 30-40
SPF 30-40
Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Retinol
Retinol

Kuvaus

Tuote: 84779

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Day Cream -koostumus sisältää yhdistelmän soluja aktivoivista * ainesosista, hyaluronista, kollageenitehosteaineesta ja elastiinitehostajasta. Säännöllisesti käytettynä tämä koostumus antaa välittömästi voimakkaan ryppyjä ehkäisevän vaikutuksen. Se parantaa ihon kimmoisuutta ja palauttaa ihon vahvuuden. Sen tehokkaat aktiiviset ainesosat parantavat solujen vahvuutta tehostamalla sen elintärkeitä toimintoja ja aktivoimalla ihon omaa hyaluronin, kollageenin ja elastiinin tuotantoa*.

SPF30 UVA- ja UVB-suoja auttaa suojaamaan ihoa UV-säteilyn aiheuttamalta valoikääntymiseltä, soluvaurioita, ikääntymistä ja ihon roikkumista. Samettinen, täyteläinen koostumus sulaa pehmeästi ihoon ja imeytyy nopeasti tarjoten 24 tunnin kosteutta ja välittömän mukavuuden tunteen iholle ilman tahmeaa tunnetta.
Käyttö: Valmista iho puhdistamalla sen perusteellisesti. Levitä päivävoide puhtaat kasvot. Vältä suoraa kosketusta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi täydennä rutiiniasi NIVEA® Hyaluron Cellular Filler Elasticity -tuotteet. Åkierrätä pakkaus muovina.

* testattuå ihosolut

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.