After sun

Vietettyäsi pitkän päivän auringossa on tärkeää pitää erityisen hyvää huolta ihosta. Auringon paahtama iho tarvitsee paljon kosteutusta, jotta se ei alkaisi hilseillä ja rusketus kestäisi pidempään. Iho saattaa tuntua kuumalta ja punoittaa, joten monet after sun -tuotteet sisältävät viilentäviä ja rauhoittavia ainesosia. 

24 Tuotteet
(2)
Hawaiian Tropic
After Sun
Cooling Aloe Gel 200 ml
Hawaiian Tropic
Silk Hydration
Air Soft After Sun 180 ml
Lancaster
Sun Sensitive After Sun
Repair Balm 150 ml
Nivea
After Sun Moisture Lotion
200 ml
FILORGA
UV-Bronze After Sun Gel
200 ml
Piz Buin
After Sun Instant Relief Mist Spray
200 ml
Meraki
After Sun Sorbet
275 ml
Hawaiian Tropic
Hawaiian Silk H Air Soft After Sun 60 m
60 ml
Nivea
After Sun Sensitive Cream-Gel
175 ml
Maria Åkerberg
After Sun Lotion
250 ml
Annemarie Börlind
After Sun Soothing Lotion
50 ml
Matis
After Sun Soothing Milk
Face & Body 200 ml
Bioregena
After-Sun Hair & Body Wash
150 ml
Bioregena
After-Sun Lotion
125 ml
Bioregena
After-sun lotion
125 ml
Ecooking
Aftersun Parfumefri
200 ml
Bondi Sands
Hydra After Sun Aloe Vera Foam
165 g
(1)
Biotherm
Lait Oligo-Thermal After Sun
Oligo-Thermal Milk 400 ml
(1)
Meraki
PURE After Sun Sorbet
275 ml
Sensai
Silky Bronze After Sun Glowing Cream
Clarins
Soothing After Sun Balm Face & Body
150 ml
(1)
Beauté Pacifique
Stay Cool After Sun Lotion
200 ml
Nuxe
Sun
Refreshing After Sun Lotion Face and Body 200 ml
IDA WARG Beauty
Instant Self-Tanning Body Lotion Medium Dark
200 ml
Näyttää 48 24 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

After sun

After sun – viilentävää kosteutusta auringonlämmittämälle iholle

Aurinko ja suolainen vesi kuivattavat ihoa, joten jos haluat säilyttää ihon hyvinvoivana ja pitää rusketuksen tuoreena pidempään, on tärkeää hoivata ihoasi päivittäin. Suurin osa ihmisistä tietää, että on tärkeää käyttää aurinkosuojaa, mutta ihon hoitaminen auringossa olon jälkeen, unohtuu usein. Me aiomme tehdä muutoksen! Seuraavilla riveillä jaamme kanssasi ne hyödyt, joista voit nauttia, jos suot itsellesi hyvän after sun –tuotteen. 

After sun –tuotteen ehdottomasti tärkein tehtävä on kosteuttaa ihoasi, jotta se palauttaisi ja säilyttäisi kosteustasapainon auringossa olosi jälkeen. Saatat ehkä ajatella, että eikö tavallinen vartalovoide riittäisi? Ei, niin yksinkertaista se ei valitettavasti ole! Erot tavallisen vartalovoiteen ja sellaisen tuotteen välillä, joka on kehitetty erityisesti käytettäväksi auringonoton jälkeen, on että jälkimmäinen sisältää ainesosia, jotka on valikoitu erityisesti rauhoittamaan ja korjaamaan ihoa. Siksi after sun –tuotteet ovat usein koostumukseltaan kevyempiä ja ne sisältävät hyvin paljon kosteuttavia ainesosia, toisin kuin ne rasvaisemmat ja runsaammat rasvat, joita voidaan tarvita pitämään ihosta huolta kylmempinä kuukausina. Tavallisimpia after sun-tuotteiden ainesosia ovat aloe vera, kamomilla ja E-vitamiini, jotka kaikki tunnetaan rauhoittavista ja korjaavista vaikutuksistaan iholla. 

Oletko saanut vähän liikaa aurinkoa ja polttanut itsesi? Kun iho on muuttunut punaiseksi ja kipeäksi, se tarkoittaa sitä, että se on tulehtunut ja palaneen ihon vauriot ovat tulleet esiin. Tuolloin after sun -tuote on absoluuttisesti paras nopeaan helpotukseen ja palautumiseen! Säilytä after sun -tuotteesi mieluiten jääkaapissa, jotta saisit entistäkin nopeammin viilentävän vaikutuksen, riippumatta siitä oletko palanut tai haluatko vain viilennystä lämpimän päivän jälkeen.   

Nyt sinun täytyy vain päättää mikä näistä mahtavista after sun -tuotteista sopii sinulle parhaiten! Voit valita kevyistä bodymilkeistä, viileistä geeleistä, raikkaista suihkeista, kuohkeista vaahdoista, hoitavista öljyistä, rasvaisista bodybuttereista ja kesän tai tropiikin tuoksuisista vaihtoehdoista. Suo itsellesi rauhoittava ja hoitava kokemus jokaisena kesäiltana!