0 Ostoskori

Million Dollar Tan Shade Upgrade Extreme Dark Foundation Booster 50 ml

25,16 € 35,95 €
Osta
Löytyy varastosta Valmis lähetettäväksi tänään
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Shade Upgrade Extreme 50 ml Million Dollar Tan Itseruskettavat

Sustainable Beauty Vegaaninen
Volume Dark Foundation Booster 50 ml
Väri Tumma
Shade Upgrade antaa lempimeikkivoiteellesi uuden sävyn. Shade Upgrade sopii kaikille ihonsävyille, mutta jos ihonsävysi on ruskeampi tämä Shade Upgrade Extreme on tuote juuri sinulle! Tämä ainutlaatuinen tuote antaa meikkivoiteellesi päivityksen ja sulautuu samalla upeasti tummaan ihonsävyysi. Ihonsävy vaihtelee vuodenaikojen mukaan ja välillä meikkivoiteesi tarvitsee tästä syystä päivitystä. Ruskettunut iho kaipaa tummempaa meikkivoidetta ja tällä tuotteella se onnistuu. Sekoita pari tippaa tuotetta meikkivoiteesi tai päivävoiteesi sekaan ja saat ihollesi uutta hehkua. Päätät itse kuinka paljon väriä tarvitset saadaksesi meikkivoiteesi sopimaan ihonsävyysi. Tämä tuote tuo meikkiisi upeaa hehkua.
Million Dollar Tan on kehittänyt tämän tuotteen pohjustustuotteeksi, jonka avulla saat upean rusketuksen. Tuote sopii kaikille ihonsävyille.
Fantastinen tuote kaikille, jotka tahtovat päivettyneen ilmeen ja etsivät oikeaa meikkivoidesävyä. Shade Upgrade heijastaa valoa, jonka ansioista saat kasvoille upean hehkun. Sinulle, joka olet erittäin ruskettunut suosittelemme tummempaa Shade Upgrade Extreme tuotetta.

Käyttö:
Sekoita pari tippaa Shade Upgrade Extreme tuotetta meikki- tai päivävoiteeseen. Levitä täydellisen sävyinen sekoitus kasvoillesi ja nauti upeasta lopputuloksesta, joka sulautuu ruskettuneeseen ihoosi täydellisesti.
Katso lisää vastaavia kuin Shade Upgrade Extreme

Suosittelu

Tuote on siirretty ostoskärryyn.