0 Ostoskori

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse Extra Dark 200 ml

48,50 €
Osta
Löytyy varastosta Valmis lähetettäväksi tänään
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Self Tan Bronzing Mousse Extra Dark 200 ml St. Tropez Itseruskettavat

Volume 200 ml

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse Extra Dark

Jos olet niitä, joiden iho ei voi koskaan olla liian ruskettunut, on tämä itseruskettaja tehty juuri sinulle! St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse Extra Dark -rusketusvaahto muodostaa vartalon iholle intensiivisen, tumman rusketuksen, joka kestää useita päiviä ja kuluu pois tasaisesti. Itseruskettavan vaahdon kevyt, kosteuttava koostumus levittyy iholle helposti eikä se tahraa vaatteita.

Anna itseruskettajan vaikuttaa vartalon iholla 4 tuntia saadaksesi syvän rusketuksen tai pidennä vaikutusaika 8 tuntiin, jotta lopputuloksena on erittäin tumma rusketus. Itseruskettava vaahto sopii täydellisesti käytettäväksi ennen lomaa, juhlia tai osana viikoittaista kauneudenhoitorutiinia.

  • Itseruskettava vaahto
  • Erittäin tumma lopputulos
  • Vegaaninen koostumus
  • 100% luonnonmukaiset ruskettavat aktiiviaineet

Koko: 200 ml

Käyttö

Levitä itseruskettajaa vartalon iholle St. Tropez Tan Optimiser Tan Applicator Mitt -levityskintaan avulla saadaksesi sen levittymään iholle mahdollisimman tasaisesti. Anna itseruskettajan imeytyä iholle ennen pukeutumista. Anna itseruskettajan vaikuttaa 4-8 tuntia riippuen siitä, kuinka tumman sävyn haluat sen ihollesi antavan.

Saat parhaan tuloksen kuorimalla vartalon ihon 24 tuntia ennen itseruskettajan käyttöä ja käyttämällä kuivilla ihoalueilla kuten polvissa ja kyynärpäissä kosteusvoidetta.

Katso lisää vastaavia kuin Self Tan Bronzing Mousse Extra Dark

Suosittelu

Tuote on siirretty ostoskärryyn.