RFSU

Ägglossningstest

7-pack

Variantti

14,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kuvaus

Tuote: 75144

RFSU Ovulaatiotesti on helppo tapa selvittää, milloin munasolu irtoaa ja mahdollisuus tulla raskaaksi on suurimmillaan. Lutenisoivan hormonin eritys lisääntyy voimakkaasti noin 23-36 tuntia ennen munasolun irtoamista. Ovulaatiotesti havaitsee lutenisoivan hormonin (LH) pitoisuuden nousun virtsassa ja osoittaa kaksi hedelmällisintä päivää. Raskauden todennäköisyys nousee jos olet yhdynnässä näiden kahden päivän kuluessa.

  • Selkeä tulos – Yksi tai kaksi värillistä viivaa
  • Osoittaa kuukautiskiertosi kaksi hedelmällisintä päivää
  • Testi on helppo tehdä. Kerää virtsaa puhtaaseen kuivaan astiaan ja upota testin näytteenottopää virtsaan.

 

MITEN RFSU OVULAATIOTESTI TOIMII?

  • Testi havaitsee lutenisoivan hormonin (LH) pitoisuuden nousun virtsassa kun pitoisuus ylittää 25mlU/ml ja osoittaa 2 päivää, jolloin munasolun hedelmöittymiskyky on parhaimmillaan. Tee testi klo 10.00 ja 20.00 välillä, jolloin virtsan LH-pitoisuus on suurimillaan. Lutenisoivan hormonin määrän lisääntyminen tapahtuu noin 24-36 tuntia ennen munasolun irtoamista. Munasolun hedelmöittymiskyky on paras samana päivänä, kun LH-pitoisuuden nousu havaitaan, ja sitä seuraavana päivänä. Raskauden todennäköisyys kasvaa, jos yhdyntä tapahtuu näiden 48 tunnin kuluessa. Koska miehen siittiöt voivat elää useiden päivien ajan, raskaaksi voi tulla, vaikka yhdyntä olisi tapahtunut ennen LH-huippua.

  • Oheiden mukaisesti tehdyn testin tuloksen varmuus on 96 %

NÄIN TEET TESTIN

  • Tee testi jokaisena testipäivänä suunnilleen samaan aikaan. Älä käytä ensimmäistä aamuvirtsaa, sillä virtsan LH-pitoisuus lisääntyy yleensä vasta myöhemmin päivällä. Sopivin aika on klo 10.00–20.00 välillä, jolloin LH-pitoisuus on korkein. Virtsassa olevan LH-hormonin laimentumisen estämiseksi on tärkeää koettaa pidättäytyä virtsaamasta 4 tuntiin ennen testiä. Vältä runsasta nesteenjuontia kaksi tuntia ennen testin tekemistä. Kun olet lukenut ohjeet ja olet valmis tekemään testin, ota testitikku sisäpakkauksesta ja käytä testi mahdollisimman pian.

  • Kerää virtsaa puhtaaseen ja kuivaan astiaan. Pari senttimetriä astian pohjalla riittää.

  • Upota näytteenottopää virtsaan siten, että nuolet osoittavat alaspäin. Älä upota tikkua max-viivaa syvemmälle. Nosta tikku pois 5 sekunnin kuluttua ja laita se tasaiselle, puhtaalle ja kuivalle alustalle.

  • Odota 10 minuuttia ennen tuloksen lukemista koskematta testiliuskaan. Kun testiliuska alkaa reagoida, koko tulosalue värjäytyy vaaleanpunaiseksi. Älä lue tuloksia enää 30 minuutin kuluttua.

  • Tulosalueen vaalealle taustalle ilmaantuu joko yksi tai kaksi värillistä viivaa. Toinen on kontrolliviiva ja toinen testitulos. Lue tulos mahdollisimman pian 10 minuutin kuluttua. Älä lue testituloksia enää 30 minuutin jälkeen.

RFSU Ovulaatiotesti on helppo tapa selvittää, milloin munasolu irtoaa ja mahdollisuus tulla raskaaksi on suurimmillaan. Lutenisoivan hormonin eritys lisääntyy voimakkaasti noin 23-36 tuntia ennen munasolun irtoamista. Ovulaatiotesti havaitsee lutenis

NÄIN LUET TESTIN TULOKSEN

Positiivinen tulos – LH-arvo kohonnut
Mikäli tikussa näkyy kaksi värillistä viivaa, ja testiviiva on yhtä vahva tai vahvempi kuin kontrolliviiva, tämä tarkoittaa, että LH-arvo on kohonnut. Seuraavat kaksi päivää ovat hedelmällisintä aikaasi. Mikäli olet yhdynnässä seuraavan 48 tunnin aikana, mahdollisuutesi tulla raskaaksi paranevat. Voit säästää ylimääräiset testit myöhempää tarvetta varten.

Negatiivinen tulos – LH-arvo ei kohonnut
Mikäli tikun kontrollialueella näkyy vain yksi värillinen viiva, tai mikäli testiviiva on näkyvissä, mutta se on kontrolliviivaa vaaleampi, virtsan LH-arvon kohoamista ei voida osoittaa. Tee testi uudelleen tulevina päivinä.

 

Lue lisää täältä.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.