MISSHA

Mascure Nutrition Solution Sheet Mask

Koko

3,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Rauhoittava
Rauhoittava
Herkkä iho
Herkkä iho

Kuvaus

Tuote: 80080

MISSHA Mascure Nutrition Solution Sheet Mask Propolis

MISSHA Mascure Solution Sheet Mask -kangasnaamioissa yhdistyvät tehokkaiksi todistetut aktiiviaineet, runsaan kosteuttava koostumus ja ihon kuntoa parantava vaikutus. Kangasnaamioissa hyödynnetään iholle hyväksi havaittuja, elvyttäviä ja tekstuuria parantavia ainesosia.

MISSHA Mascure Nutrition Solution Sheet Mask Propolis syväkosteuttaa ja pehmentää ihoa. Kangasnaamion sisältämä, mehiläisten tuottama propolis-uute on tunnettu antibakteerisesta vaikutuksestaan, mikä tekee kangasnaamiosta sopivan myös herkälle ja reaktiiviselle iholle.

  • Elvyttävä kangasnaamio
  • Sopii myös herkälle ja ohuelle iholle
  • Sisältää propolis-uutetta

Koko: 27 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.