Tonymoly

The Chok Chok Green Tea Watery Skin

Koko

25,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Siloittava
Siloittava
Kosteuttava
Kosteuttava

Kuvaus

Tuote: 75792

TonyMoly The Chok Chok Green Tea Watery Skin

TonyMoly The Chok Chok Green Tea Watery Skin -kasvovesi tuo iholle tehokasta kosteutusta rauhoittavan koostumuksensa avulla. Kasvovesi sisältää antioksidanttista, fermentoitua vihreän teen uutetta, joka auttaa palauttamaan iholle sen kosteustasapainon. Samalla kasvovesi kirkastaa ja pehmentää ihoa sekä valmistelee ihon ihonhoitorutiinin muille tuotteille.

  • Kosteuttava kasvovesi
  • Kaikille ihotyypeille
  • Rauhoittaa, kirkastaa ja pehmentää ihoa
  • Sisältää fermentoitua vihreän teen uutetta

Koko: 180 ml

Käyttö

Puhdista kasvojen iho ihollesi sopivilla puhdistustuotteilla. Kastele vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvojen iho hellästi. Jatka ihonhoitorutiinia muilla valitsemillasi tuotteilla. Käytä kasvovettä aamuin illoin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.