0 Ostoskori

Remington Dualtrack R95 Rotary Travel Shaver

Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Dualtrack Remington Koneet & trimmerit

Volume R95 Rotary Travel Shaver
Tämä helppokäyttöinen parranajokone Remingtonilta on täydellinen matkakäyttöön. Kaksi itsenäisesti liikkuvaa pyörivää teräyksikköä ja Dual Track Cutters terien avulla saat 50% tarkemman ajon. Tuotteen huipputeknologia takaa hellävaraisen ajon ja tarkan lopputuloksen. Parranajokoneen latausaika on 8 tuntia ja sitä voi käyttää jopa 30 minuuttia johdotta. Tuotteen pieni näyttö näyttää milloin tuote latautuu. Sisältää suojakannen, jonka avulla tuotetta on turvallista kantaa mukana matkalla. Tällä tuotteella on kahden vuoden takuu.

HUOMIO! Kaikkia Remingtonin tuotteita koskee 100 päivän avokauppa, riippumatta siitä mitä varaosia olet myös ostanut. Lue lisää avokaupasta ja miten sinun tulee toimia tältä sivulta:
http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/">http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Avokaupan lisäksi Remingtonin tuotteet sisältävät kahden vuoden takuun. Saadaksesi tuotteelle yhden ylimääräisen takuuvuoden, rekisteröidy 28 päivän sisällä tuotteen ostamisesta tällä sivulla:
https://se.remington-europe.com/product-registration.html">https://se.remington-europe.com/product-registration.html
Katso lisää vastaavia kuin Dualtrack

Suosittelu

Tuote on siirretty ostoskärryyn.