0 Ostoskori

Foreo LUNA Play Plus Fuchsia

Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS LUNA Play Plus Foreo Kasvoharjat

Tuotetyyppi Elektroninen
Volume Fuchsia

LUNA™ play plus on mullistava kasvojenpuhdistuslaite, joka tekee ihostasi hyvinvoivan, puhtaan ja virheettömän kauniin näköisen. LUNA™ play plus on täydellinen laite tutustua FOREOn ihonhoitosarjaan. 8000 T-Sonic™-värähdystä minuutissa tekee iholle syväpuhdistuksen, kirkastaa ja tasoittaa ihonväriä. Iho puhdistuu 99,5 prosenttisesti liasta, öljystä ja meikin rippeistä. Laitteessa on vaihdettava AAA-paristo.

PUHDAS, HEHKUVA IHO

8000 T-Sonic™-värähdystä minuutissa puhdistaa ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Se myös madaltaa laajentuneita ihohuokosia sekä edistää hoitotuotteiden imeytymistä ihoon paremmin jättäen ihon puhtaan, hehkuvan ja terveen näköiseksi. Silikoninen LUNA™ play plus -laite sopii kaikille ihotyypeille: laitteen ohuemmat silikoninystyt puhdistavat hellävaraisesti herkän ja normaalin ihon sekä laajaemmat ihoalueet kuten posket, kun taas paksummat silikoninystyt harjan yläosassa tekevät syväpuhdistuksen ja sopivat erityisesti puhdistamaan T-aluetta.

ULTRAHYGIEENINEN SILIKONI

LUNA™ play plus -kasvoharja on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joka on 35X hygieenisempi kuin tavallinen nylonharja. Nopeasti kuivuva ja ei-huokonen silikoni estää bakteerien kasvua. Pehmeä ja miellyttävä silikoni on erityisen hellävarainen iholle, hypoallergeeninen eikä sisällä ftalaatteja tai BPA:ta. Ergoniminen, 100% vedenkestävä ja kevyt sonic-kasvoharja on miellyttävä käyttää ja kulkee mukanasi minne ikinä menetkin. Kasvoharjaan ei tarvitse koskaan hankkia vaihdettavaa harjaosaa. Vain minuutti käyttöä kahdesti päivässä valitsemasi puhdistustuotteen kanssa ja tuloksena on välittömästi kirkkaampi, puhtaampi ja kauniin hyvinvoiva iho.


• Kaikille ihotyypeille sopiva 2-vyöhykkeinen puhdistuspinta

• Hellävaraiset silikoniharjakset

• 35X hygieenisempi kuin nylonharjat

• Hypoallergeeninen ja ei-huokonen silikoni on helppo pitää puhtaana ja estää bakteerien kasvua

• Erittäin matkaystävällinen

• Sisältää vaihdettavan AAA-pariston

• 1 puhdistusintensiteetti

• T-Sonic teknologia, 8 000 värähdystä minuutissa

• Kevyt ja helppo kuljettaa mukana

• 100% vedenkestävä

 

KÄYTTÖ:

 

Vaihe 1: Poista iholta meikki, kostuta kasvot ja levitä kasvojen iholle valitsemasi puhdistustuote.

Vaihe 2: Aktivoi LUNA™ play plus painamalla käynnistysnappia ja aloita kasvojen puhdistus pyörivin liikkein sisältä ulospäin. Käsittele varoen silmänympärysihoa. Puhdistusvaihe kestää yhden minuutin.

Vaihe 3: Huuhtele ja kuivaa kasvot, levitä kasvoille valisemasi ihonhoitotuote.

Katso lisää vastaavia kuin LUNA Play Plus

Suosittelu

Tuote on siirretty ostoskärryyn.