FOREO

UFO mini 2 Pearl Pink

Variantti

91,50 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Hehku
Hehku
Kosteuttava
Kosteuttava
Tasoittaa ihonsävyä
Tasoittaa ihonsävyä

Kuvaus

Tuote: 84133
UFO mini 2

Uusi UFO mini 2 – 2 minuutin supertehokas kasvohoito!

Ruotsalainen innovaatio UFO mini 2 sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. UFO mini 2 tekee ihostasi heleän yhdistämällä tehokkaat korealaishenkiset kasvonaamiot nopeavaikutteisiin lämpöön, T-Sonic-sykähtelyyn ja kahdeksantyyppiseen LED-valoon. Valitse omien tarpeidesi mukainen kasvonaamio, niin tuloksena on ihana ja kosteutettu iho.

Koska jokainen käsittely perustuu tarkkaan valittuun lämpötilan ja sykähtelytehon yhdistelmään, saat rauhoittavaa kasvohierontaa ja tehokkaimmat mahdolliset vaikutukset. Lämpö (enintään 45 ℃) ja T-Sonic-sykähtely avaavat huokoset ja rentouttavat kasvojen lihaksia, jolloin hoitavat ainesosat imeytyvät paremmin ihoon. LED-valohoidolla on ainutlaatuisia hoitavia ominaisuuksia, kuten ikääntymisen merkkien häivyttäminen, ihon heleyttäminen ja punoituksen ehkäiseminen. Jokaiselle naamiolle on oma esiohjelmoitu hoitorutiininsa, joten voit tehdä täydellisen kasvohoidon helposti kotonasi.

KÄYTTÖOHJE
1. Lataa FOREO-sovellus ja yhdistä mobiililaitteesi UFO-laitteeseen. Skannaa naamion viivakoodi ja hoito synkronoituu automaattisesti UFO-laitteeseesi, joten voit käynnistää hoidon suoraan sovelluksesta.
2. Irrota kiinnitysrengas ja aseta UFO-aktivoitava naamio laitteeseen. Napsauta rengas paikoilleen, jolloin naamio lukittuu kiinni laitteeseen.
3. Liikuttele UFOa kevyesti kasvojen iholla pyörivin liikkein kunnes laite sammuu. Heitä käytetty naamio pois ja huuhtele laite juoksevalla vedellä.
4. Taputtele sormin kaikki jäljelle jäänyt hoitoneste kasvojen iholle ja viimeistele hoitorutiini suosikki kosteusvoiteellasi.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.